ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπελγράνο – Σαρμιέντο  

Αργεντινή: Μπελγράνο – Σαρμιέντο  
Spread the love

Στο «Χούλιο Σέζαρ Βιγιάγκρα» της Κόρδοβα, το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Μπελγράνο να φιλοξενεί την Σαρμιέντο και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στην φετινή διοργάνωση.

Να σημειωθεί πως και φέτος η Λίγκα Προφεσιονάλ συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα δηλαδή και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση.

Οδυνηρό 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Πλατένσε, καθώς η Μπελγράνο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα του Πασερίνι, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι, καθώς «πλήρωσε» ουσιαστικά δύο λεπτά πριν το φινάλε, την αποβολή του σκόρερ της στο πενήντα έξι. Θα μπορούσε μάλιστα να μην πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο ματς, καθώς η Πλατένσε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το σοκ της ισοφάρισης και είχε μια σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον γκολκίπερ Λοσάντα όμως να πραγματοποιεί μια τεράστια επέμβαση. Δύο γενικότερα οι βαθμοί της, έχοντας προηγηθεί το 0-1 της πρεμιέρας στη Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες, το εντός 1-1 με την Σαν Λορέντζο, το 0-1 στην έδρα της Νιούελς και το εντός 0-1 από την Γοδόι Κρουζ.

Δύο όμως οι βαθμοί, περνώντας στην άλλη πλευρά και της  Σαρμιέντο, μάλιστα εκτός, στα ισάριθμα ματς που έδωσε στο ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης, με 0-0 αρχικά στην πρεμιέρα στην έδρα της Τίγκρε και 1-1 ακολούθως στο «Μπομπονέρα» με τη Μπόκα Τζούνιορς. Απότομη προσγείωση όμως στην συνέχεια με τρεις σερί ήττες, με εντός 2-3 από τη Ντεφένσα ενώ μέχρι το εβδομήντα ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ,  βαρύ 0-3 στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα και 0-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Λανούς.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τη Μπελγράνο (1-1-1). Πιο συγκεκριμένα, 3-0 για τη Μπελγράνο το 2016, 2-1 για την Σαρμιέντο το 2017, ενώ 0-0 το 2023.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 981 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x