ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Conference League: Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι “Ερυθρόλευκοι” με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, έχουν αλλάξει  το αγωνιστικό τους πρόσωπο και βαδίζουν, ξανά, σε μονοπάτια Πρωταθλητισμού. Χρειάστηκε η διαδικασία των πλέι άουτ για να  φτάσδουν  εδώ  αποκλείοντας την Ουγγρική Φερεντσβάρος με δύο νίκες(1-0 στο Καραϊσκάκη και 0-1 στην Βουδαπέστη)

Στο Πρωτάθλημα η ομάδα έχει τέσσερα στα τέσσερα  και στο πιο πρόσφατο νίκησε με 3-0 τον Βόλο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλήν του Αλεξανδρόπουλου. Με 4-3-3 και βάση τους Εσε-Τσικίνιο και Ορτα οι Πειραιώτες στη μεσαία γραμμή.

Η Μακάμπι ,απο την άλλη,  είναι πρωτοπόρος με +1 απο την Μακάμπι Χάιφα. Με πέντε παιχνίδια αήττητη (μία ισοπαλία και τέσσερις νίκες σερί) η ομάδα του Κίν, η οποία νίκησε την Πατάχ Τίκβα με 4-0 στο τελευταίο ματς.

Στο Κόνφερενς έχει 9 -2-1 χάνοντας μόνο απο την Γάνδη στον όμιλο(2-0 εκτός έδρας) ,ενώ φέτος έχει 3-2-1 μακριά απο την έδρα της με δύο δύο σερί νίκες επί Ζόρια (1-3) και Μπρεινταμπλικ (1-2). Αγωνιστικά προβλήματα πλήν του τραυματία μέσου  Μπίτον , δεν αντιμετωπίζει.

Προϊστορία : Το 2010-11 ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 και έχασε στην  ρεβάνς με 1-0. Οι Πειραιώτες  έχουν 1-2-0 εντός με ομάδες απο το Ισραήλ ,ενώ η Μακάμπι στην Αθήνα έχει 2-0-4.

Εκτίμηση: Μεγάλο παιχνίδι με το Χ ημίχρονο να είναι  μία δυνατή επιλογή όπως και το over 8.5 κόρνερ.  Ως  anytime σκόρερ   Φορτούνης-Ζάχαβι που έχει πολύ καλή παράδοση  με τους Πειραιώτες

(Visited 441 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x