ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Anfield έρχονται αντιμέτωπες η Λίβερπουλ με την Μ.Σίτι με τις δυο ομάδες να ερίζουν για την κατάκτηση της φετινής Premier League και την Άρσεναλ να καιροφυλακτεί ούσα στην εξίσωση με τις δικές της πιθανότητες.

Οι “ρεντς” έχοντας κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ θέλουν περισσότερο από όλα την φετινή Premier League στην τελευταία σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της ομάδας. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν στο City Ground της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 χάρη σε μια κεφαλιά του Νούνιες στο 99ο λεπτό με τον διαιτητή Πόλ Τίρνεϊ να χάνει το drop ball και να αδικεί έτσι κατάφορα την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ενδιάμεσα είχαν ένα εύκολο βράδυ στην Τσεχία επικρατώντας με 5-1 της Σπάρτα Πράγας και κλείνοντας ήδη εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League.

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για την Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις από την ήττα με 3-1 που είχαν γνωρίσει τον περασμένο μήνα από την Άρσεναλ ενώ μέσα στο σπίτι τους μετράνε 29 σερί ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι “πολίτες” προέρχονται από το 3-1 επί της Μάντσεστερ.Γ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Ράσφορντ αλλά με δυο γκολ του Φόντεν και ένα του Έρλινγκ Χάαλαντ , το 18ο σε 22 ματς, πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Την 5η την πέτυχαν μεσοβδόμαδα με το αγαπημένο τους και πάλι ακριβές σκορ , το 3-1, επί της Κοπεγχάγης σφραγίζοντας εισιτήριο για τους “8” του Champions League.

Συνολικά μετράνε 16/17 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία ήττα το 1-0 από την Άστον Βίλα τον μήνα Δεκέμβριο.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 24/25 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η ομάδα του Κλοπ αριθμεί 3 γκολ ανά 90λεπτο τουλάχιστον στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μέσα στο Anfield αλλά την ίδια ώρα έχουν κρατήσει μόλις μια φορά clean sheet στα εννέα τελευταία εντός έδρας. Κάτι το οποίο δύσκολα δεν θα εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Έτσι το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι σε combo το Χ με το Goal σε απόδοση 4.05!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ+ Goal

(Visited 663 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x