ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Μακάμπι Τελ Αβίβ- Ολυμπιακός

Conference League: Μακάμπι Τελ Αβίβ- Ολυμπιακός
Spread the love

Στην ουδέτερη TSC Arena, η Μακάμπι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της νίκης της με 4-1 στο Καραϊσκάκη.

 

Ηταν εντυπωσιακή η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι του Καραισκάκη ,εκεί όπου  έβγαλε  όλη την ποιότητα αλλά και τα προβλήματα του Ολυμπιακού ανασταλτικά. Είναι σε τρομερή κατάσταση με 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στο τελευταίο ματς επικράτησε με 0-1 της Μπειτάρ στην Ιερουσαλήμ. Εχει μόνο νίκες φέτος εντός έδρας(περισσότερο στο Μπλούμφιλντ) πριν τον πόλεμο ,ενώ τελευταία της ήττα ,ως γηπεδούχος, καταγράφεται απο τη Λίντσερ το 2021 ,με 0-1.

Αγωνιστικά ο Κιν δεν έχει προβλήματα με απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα, θέλοντας να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στα άκρα ..Σε τρομερή κατάσταση ο Ζάχαβι που στο πρώτο ματς είχε τέσσερις τελικές και δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχασε και απο τον Παναθηναϊκό με 1-3 και ξεκίνησαν ,εκ νέου οι γκρίνιες. Κάκιστη εμφάνιση ,και πάλι στην άμυνα, που σνάγκασε τον Μεντιλίμπαρ να σκέφτεται λύση με τρεις στόπερ αν και αυτό θεωρείται φοβερά δύσκολο. Αν πράξει κάτι τέτοιο η τριδα θα είναι Κάρμο-Ρέτσος-Ντοη.

Από κει και περα λογικά  ο Τζολάκης θα είναι στην ενδεκάδα καθώς ο Πασχαλάκης έχει ενοχλήσεις στον ώμο ,ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Τσικίνιο-Ορτα-Φορτούνης -Μασούρας.

Προϊστορία:Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ ως φιλοξενούμενος με ομάδα απο το Ισραήλ ,ενώ ένα απο αυτά, με τη Μακάμπι Χάιφα το 2002, έχει γίνει στην Κύπρο.  Μέσα σε όλα έβαλε ένα γκολ  ,αυτό με τον Ζινκερνάγκελ στο προπέρσινο 1-1.

Εκτίμηση:  Ενδιαφέρον το πως θα  προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το ματς ενώ η Μακάμπι δεν θα αλλάξει το στιλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5..Πιθανός σκόρερ Ζάχαβι -Ελ Κααμπί. -Καταλογισμός πέναλτι στο ματς  

(Visited 504 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x