ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας :Ταιλάνδη- Νότιος Κορέα(14.30)

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας :Ταιλάνδη- Νότιος Κορέα(14.30)
Spread the love

Στη Μπανγκόνγκ  η Ταιλάνδη φιλοξενεί τη Νότιο Κορέα  για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ.

Οι γηπεδούχοι  μετρούν μόνο δύο νίκες στα τελευταία 10  παιχνίδια αλλά στο πιο πρόσφατο απέναντι στους αποψινούς αντιπάλους τους πήραν ισοπαλία 1-1 και εκμεταλλευόμενοι τη γκέλα των Κινέζων(2-2 εκτός έδρας με τη Σιγκαπούρη) είναι δεύτεροι και στο -4  απο τη Νότιο Κορέα. Με τον Μουεάντα, που αγωνίζεται στη Βελγική Λέουβεν , να ισοφαρίζει το γκολ του Σον.

Οι Ταιλανδοί του Ινδού προπονητή , Ισι, έχουν 5-0-1  στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εντός, έχοντας χάσει από τη Κίνα και κερδίζοντας το Κρζιγκιστάν.

Οι Νοτιοκορεάτες ,απο την άλλη, έχουν μαζέψει επτά βαθμούς  με τέρματα 9-1 και μοναδικό γκολ στην άμυνα τους το ματς με τους Ταιλανδούς στον πρώτο γύρο..

Μάλιστα ήταν το πρώτο παιχνίδι για το νέο εκλέκτορα ,Χουάνγκ, που πήρε τη θέση του Γιούργκεν Κλίνσμαν o οποίος απολύθηκε μετά την ήττα απο την Ιορδανία στα ημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου.

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό  για μία ομάδα που παίζει με όλα της τα αστέρια επί σκηνής και τα οποία θέλουν τη νίκη για να “κλειδώσουν” την πρώτη θέση.

Προϊστορία: Πιο πρόσφατοι, πέρα απο τον πρώτο γύρο, το φιλικό 0-1 το 2016.

Εκτίμηση: Οι Ταιλανδοί είναι σκληρή ομάδα . Οι Νοτιοκορεάτες έχουν ένα παραπάνω “πρέπει” αλλά και αρκετά θέματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  η γκολ γκολ.

(Visited 257 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x