ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία-Βραζιλία

Ισπανία-Βραζιλία
Spread the love

Στο Μπερναμπέου, η Ισπανία κοντράρεται με τη Βραζιλία σε ένα σούπερ φιλικό παιχνίδι.

Οι Ισπανοί, του Ντε Λα Φουέντε, υπέστησαν ήττα -σοκ, έστω και να είναι φιλικό το ματς, απο την Κολομβία με 1-0 στο Λονδίνο.

Αναμέτρηση η οποία έδωσε και τέλος σε ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων με ισάριθμες νίκες.  Οι “Φούριας Ρόχας” είχαν κατοχή και ευκαιρίες αλλά  πληγώθηκαν απο το γκολ του Μουνιόζ στο 61 και δεν απάντησαν.

Λογικά ο εκλέκτορας των Ισπανών θα δοκιμάσει νέα πρόσωπα με τους Ράγια(Κίπερ) ,Μοράτα,Γουίλιαμς, Ολμο να ερίζουν για την ενδεκάδα,ενώ εκτός έμεινε ο Ρόντρι λόγω προσωπικού προβλήματος.

Οι Βραζιλιάνοι, απο τη δική τους πλευρά, πέτυχαν ιστορική νίκη απέναντι στην Αγγλία με 1-0 κα το γκολ του 17χρονου,Next Big thing της χώρας, Εντρικ  να κάνει χαμό με το γκολ  καθώς τελείωσε ένα σερί 21 νικών,σερί, των Λιονταριών  στο Γουέμπλει.

Βινίσιους και Ροντρίγκο θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους ,καθώς είναι εκ των μελών των νέων Γκαλάκτικος, εντυπωσιάζοντας με τους “Μερένχες” και δεν αποκλείεται να αποθεωθούν όπως και ο Εντρικ που έχει κλείσει στη Βασίλισσα και θα έχει την πρώτη επαφή με το νέο του περιβάλλον.

Πέρα από τους τρεις “μερένχες” η Βραζιλία έχει, μεταξύ άλλων, τους Πακετά, Ντάγκλας Λουίς-Ριτσάρλισον-Γκαλένο-Πέπε -Ραφίνια, Κοουτο,Γκιμαράες και Αντρέ Περέιρα..

Προϊστορία: Η Ισπανία έχει δύο νίκες (1934 ,3-1 και 1990 ,3-0) ενώ το πιο πρόσφατο ήταν το Conferderations του 2013 ,όταν  η Βραζιλία κέρδισε με 3-0 (Φρέντ 2 γκολ και Νειμάρ 1) πριν το Μουντιάλ του 2014.

Εκτίμηση: Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς ,το συγκεκριμένο , μες τη Βραζιλία να έχει 11 στις 12 νίκες απέναντι σε ευρωπαικές ομάδες με πιο πρόσφατη την ήττα απο την Ελβετία το μακρινό 2013 .Παράλληλα ,έχουν υπέρ τους 26 γκολ και έχουν δεχτεί 4.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θα κρυφτώ πίσω απο το γκολ γκολ και θα πάω με Βινίσιους σκόρερ στο ματς .

(Visited 77 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x