ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Προγκρέσο – Μαλντονάδο

Ουρουγουάη: Προγκρέσο – Μαλντονάδο
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Πάρκε Άμπραχαμ Παλαντίνο» του Μοντεβιδέο, με την Προγκρέσο να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή τη «μεγάλη» Πενιαρόλ και τη Μαλντονάδο το θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής του υποβιβασμού.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Εντυπωσιακό αναμφίβολα το ξεκίνημα της Προγκρέσο στο φετινό Απερτούρα, μετρώντας τέσσερις νίκες, τις τρεις μάλιστα με ανατροπή και τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Νασιονάλ σε πέντε αγωνιστικές. Εκτός 3-2 στην πρεμιέρα με τη Μιραμάρ και τρεις ανατροπές ακολούθως, με  3-2 στην έδρα της Σέρο Λάργκο, όπου επέστρεψε από 0-2, το 4-3 φιλοξενώντας την Ράσινγκ Μοντεβιδέο και το εντός 4-2 της περασμένης εβδομάδας με την Ράμπλα Τζούνιορς. Στην άλλη πλευρά, δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για τη Μαλντονάδο, το 1-2 φιλοξενώντας τη Μπόστον Ρίβερ και το 1-3 στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, «απαντώντας» όμως με επτά βαθμούς στα τρία επόμενα ματς στο Απερτούρα. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 με ανατροπή στην έδρα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, 0-0 εκτός με την Γουόντερερς και 1-0 φιλοξενώντας τη Ντεφενσόρ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Προγκρέσο και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μαλντονάδο.

Τέσσερις νίκες, τρεις ανατροπές και ευκαιρία κορυφής σήμερα για την Προγκρέσο. Παρ’ όλα αυτά, αήττητη για τρεις αγωνιστικές η Μαλντονάδο, η οποία δεν είναι εύκολος αντίπαλος και η οποία έχει «παράσημο» το 2-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ Μοντεβιδέο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 953 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x