ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague Play off: ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Superleague Play off: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στην ΟΠΑΠ Αρένα, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Με το διπλό στη Λαμία και τη γκέλα του ΠΑΟΚ με τον Αρη πάτησε κορυφή  η ΑΕΚ όντας στο +2 απο τον “Δικέφαλο του Βορρά”.  Σε εξαιρετικό κλίμα  η κατάσταση στα αποδυτήρια με τον Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς καθώς και οι τραυματίες έχουν  επιστρέψει αλλά και οι τελευταίοι διεθνείς ,όπως ο Κάλενς.   Εντός έδρας έχει 10-3-0.  Στα αγωνιστικά ,τα ερωτήματα έχουν να κάνυν με τα άκρα της άμυνας ,ενώ Γιόνσον  με Πινέδα θα είναι  στη μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός , από την άλλη πλευρά, με την ήττα απο τον Παναθηναϊκό έκανε βήματα πίσω για το Πρωτάθλημα μένοντας στο -5 . Μετά το 1-3 από τον Παναθηναϊκό ακολούθησε το επικό 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρόκριση στους “8” του Κόνφερενς .  Ο Μεντιλίμπαρ ,λογικά, θα παραμείνει στο 4-3-3 με τον Καρβάλιο να παίρνει τη θέση του τραυματία Ορτα,ενώ το ερωτηματικό  είναι ο τερματοφύλακας που θα είναι  είτε ο Τζολάκης είτε ο Πασχαλάκης. Ο Ροντινέι θα είναι βασικός, ενώ  δίδυμο στην άμυνα θα είναι ο Ρέτσος με τον Κάρμο και αριστερά ο Ορτέγα. Εκτός έδρας έχει 8-3-2.

Προϊστορία: Από το 2017 έχει  να κερδίσει η ΑΕΚ ως γηπεδούχος .Στην ΟΠΑΠ Αρένα ,η ΑΕΚ νίκησε 3-0 για το Κύπελλο ,ενώ για το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-3 ,ενώ αλλα δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα (0-0 και 1-1 φέτος )

Εκτίμηση : Κανείς απο τους δύο και ειδικά ο Ολυμπιακός δεν βολεύονται με την ισοπαλία.  Το γκολ μοιάζει πιθανό ,ενώ το σκορ που εμφανίζεται τις περισσότερες φορές είναι το 1-1. Φαβορί μοιάζει η ΑΕΚ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ,Λιβάι -Ελ Κααμπί πιθανοί σκόρερ. Under 9.5  κόρνερ

(Visited 413 times, 1 visits today)
About Author

admin

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x