ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ : Λαμία -Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ : Λαμία -Ολυμπιακός
Spread the love

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας , η Λαμία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι ,παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφοροι, παλεύουν όλα τα ματς και προσπαθούν να αποδείξουν  ότι είναι δίκαια στην πρώτη εξάδα. Χωρίς νίκη σε επτά ματς καθώς μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει έξι  ήττες σερί ,η πιο πρόσφατη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί  που προηγήθηκαν και γενικά έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρνο μέχρι που δεν άντεξαν στην πίεση και λύγισαν .Εκτός έδρας μετράνε  3-5-7 με 11 over.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη,  ισοπέδωσε τον Αρη με 3-0 και πέτυχε την πρώτη νίκη, ύστερα απο δύο ήττες σερί , στα πλέι οφ.  Ελ Κααμπί-Ποντένσε-Καρβάλιο υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας του Μεντιλίμπαρ που ήταν  11η εντός.

Ο Βάσκος- που έχει δει την ομάδα του να μετρά 8-3-3 μακριά απο την  έδρα του- θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα,με τον Ποντένσε να είναι τιμωρημένος με κάρτες ,ενώ υπάρχει και ο προημιτελικός με τη Φενερ για το Κόνφερενς.Εκτος μεταξύ άλλων οι Κάρμο -Φορτουνης .Έτσι ίσως έχουμε δίδυμο στην άμυνα Ρέτσος -Αμπι η Ρέτσος -Βεζο.

Προϊστορία  Φέτος η Λαμία κέρδισε με 1-0 και έσπασε μία κακή παράδοση πέντε σερί ηττών .

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός ,αν είναι σοβαρός, δεν θα πετάξει το μανδύα του φαβορί. Ο Ελ Κααμπί είναι μία εξαιρετική λύση πιθανού σκόρερ, όπως και οι Μασουρα,Ζελσον . Σε Bed builder  κάρτες για Εσε-Κινι , Τσιλούλη

 

(Visited 360 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x