ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Βάσκο

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Βάσκο
Spread the love

Η 2η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο, με τη Μπραγκαντίνο να έρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Φλουμινένσε στο «Μαρακανά» και να φιλοξενεί σήμερα στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα την Βάσκο, η οποία από την πλευρά της θα θέλει λογικά να ντουμπλάρει τα τρίποντα μετά το 2-1 στο Ρίο σε βάρος της Γκρέμιο.

Ευχαριστημένη σίγουρα η Μπραγκαντίνο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, από το 2-2 της πρεμιέρας στο «Μαρακανά» με την Φλουμινένσε, καθώς είχε θετικό ξεκίνημα στο Μπραζιλεϊράο στην ιδιαίτερα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή που είχε κόντρα στην κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες αλλά και δύο οριζόντια δοκάρια για την Φλουμινένσε, η οποία άνοιξε τελικά το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Μπλακ άουτ ακολούθως για την Φλουμινένσε, με την εντελώς παθητική Μπραγκαντίνο να γυρίζει προσωρινά το ματς σχεδόν από το πουθενά, με τέρματα στο τεσσαρακοστό έβδομο και το πεντηκοστό δεύτερο λεπτό, με το τελικό 2-2 από την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες στο εξήντα οκτώ. Εκτός συνόρων, επικράτηση με 1-0 για τη Μπραγκαντίνο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα φιλοξενώντας την Κοκίμπο (Χιλή), αλλά βαρύ 0-3 ακολούθως στην Αργεντινή από την Ράσινγκ.

Στον αντίποδα, με το δεξί στο φετινό Μπραζιλεϊράο η Βάσκο, καθώς η ομάδα του Ρίο επικράτησε πολύ πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ της 2-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Γκρέμιο. Προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο για την Βάσκο, ενώ αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αλλά και χωρίς κίνδυνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, παρά τη μείωση του σκορ από την Γκρέμιο στο εξηκοστό όγδοο λεπτό.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ σε τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στη Μπραγάνσα (1-1-1). Πιο συγκεκριμένα, 2-1 για την Βάσκο το 2016, 4-1 για τη Μπραγκαντίνο το 2021, ενώ ισοπαλία με 1-1 το 2023.

Δεδομένο πως η Μπραγκαντίνο θα θέλει όχι μόνο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και να δείξει κάτι καλύτερο αγωνιστικά, μετά το βαρύ 0-3 από την Ράσινγκ και το τυχερό 2-2 με την Φλουμινένσε. Παρ’ όλα αυτά, η σκληροτράχηλη και πάντα υπολογίσιμη Βάσκο δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ αν και μικρό το αγωνιστικό δείγμα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 924 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x