ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μποταφόγκο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε    

Βραζιλία: Μποταφόγκο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε    
Spread the love

Στο «Ενζενιάο» του Ρίο το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με τη Μποταφόγκο να φιλοξενεί την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς, μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα από την Κρουζέιρο και την Φλαμένγκο αντίστοιχα.

Ήττα με 2-3 στην πρεμιέρα του Μπραζιλεϊράο στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο, η τρίτη συνεχόμενη για τη Μποταφόγκο σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς είχαν προηγηθεί το εντός 1-3 από την Τζούνιορ και το 0-1 στο Εκουαδόρ από τη Λίγκα Κίτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες. Μπροστά στο σκορ στο ματς στο Μπέλο Οριζόντε στο πέμπτο μόλις λεπτό, με κοντινή προβολή του Τικίνιο Σοάρες σε άδειο σχεδόν τέρμα, με την «απάντηση» όμως της Κρουζέιρο στο είκοσι. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, με την Κρουζέιρο μπροστά στο σκορ στο εξήντα τέσσερα και το 2-2 από τη Μποταφόγκο στο ογδοηκοστό τρίτο λεπτό, με την ομάδα του Ρίο μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Με άδεια χέρια πάντως από το συγκεκριμένο ματς, καθώς η Κρουζέιρο κατάφερε να βρει και τρίτη φορά τον δρόμο για τα δίχτυα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό 1-2 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Φλαμένγκο, σε ένα ματς στο οποίο η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε κοίταξε στα μάτια την σπουδαία αντίπαλο της και στο οποίο μάλιστα λύγισε από πέναλτι στο δέκατο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παίζοντας μάλιστα με δύο παίκτες λιγότερους. Νωρίτερα, πίσω στο σκορ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας όμως με μία κοντινή κεφαλιά του Λουίζ Φερνάντο στο εξήντα τρία, παίζοντας μάλιστα με ένα παίκτη λιγότερο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, με δεύτερη αποβολή για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στις καθυστερήσεις και ανύπαρκτο πέναλτι μετά από χρήση του VAR στην Φλαμένγκο.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μποταφόγκο, δύο για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρίο.

Πολύ χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την ευάλωτη αμυντικά Μποταφόγκο, ειδικά κόντρα σε ένα αντίπαλο που κοίταξε στα μάτια στην πρεμιέρα την Φλαμένγκο και ηττήθηκε άδικα με 1-2, ειδικότερα όταν η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει καλή παράδοση στο Ρίο. Η τελευταία φορά άλλωστε που ηττήθηκε στο Ρίο από τη Μποταφόγκο ήταν πριν μία περίπου δεκαετία (0-4 2015).

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.056 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x