Europa Conference League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 

Conference League: Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 
Spread the love

Το πρώτο ματς τελείωσε ισόπαλο με 0-0 και έτσι οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Φιορεντίνα έχει τρία ματς να κάνει νίκη αφού μετά την ήττα από την Γιουβέντους με 1-0 έφερε ισοπαλία με την Πλζεν αλλά και με την Τζένοα με 1-1 .

Δεν έχει ελπίδες να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα και πλέον αν θέλει να βγει του χρόνου στην Ευρώπη θα πρέπει να πάρει το τρόπαιο ή να πάρει το Κύπελλο Ιταλίας έχοντας αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό αφού νίκησε το πρώτο ματς του ημιτελικού την Αταλάντα με 1-0 . Δεν θα έχει τον Κονγκολέζο Νζολά λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη η Πλζεν κατάφερε να νικήσει στο πρωτάθλημα την Σλάβια με 1–0 εντός έδρας ενώ μετρά 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη χωρίς να ηττηθεί και έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ .

Στο πρωτάθλημα είναι στην 3η θέση και δεν πρόκειται να την χάσει αφού η δεύτερη θέση απέχει 10 βαθμούς πιο πάνω και η τέταρτη θέση είναι 14 βαθμούς πιο κάτω . Δεν θα έχει τον Νιγηριανό Ντουροσίμνι και τους Τσέχους Σικορά και Βαλέντα

Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία για αυτό το ματς παρά μόνο το ματς του πρώτου γύρου που τελείωσε ισόπαλο με 0-0 . Να σημειώσουμε ότι η Φιορεντίνα κανει τα 4 από τα 5 τελευταία ματς Under και η Πλζεν No goal . Όμως σε αυτό το ματς θα πάμε με το γκολ – γκολ

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 453 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x