ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Φενερ-Ολυμπιακός

Conference  League: Φενερ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Σουκρού Σαράτσογλου, η Φενερ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 3-2.

Οι Τούρκοι θα υποδεχτούν τους Πειραιώτες στο “καυτό” γήπεδο τους θέλοντας να ανατρέψουν την ήττα τους στο Καραϊσκάκη ,εκεί όπου βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 αλλά το πέναλτι του Ρέτσου και το γκολ του Τάντιτς και του Καχβετσί πήγαν το ματς στο 3-2.

Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη  αντέδρασαν με διπλό στην έδρα της Καραγκιουμρούκ κάνοντας ανατροπή (1-2) χάρις στα γκολ των Τζέκο και Μπατσουαγί(με πέναλτι). Ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τραυματία Οέστερβέλντε  τη θέση του οποίου θα πάρει ο Καντιόγλου. Με Τζέκο στην ενδεκάδα  και 4-2-3-1 αλλά και βασικούς ,στη μεσαία γραμμή τους Φρεντ και  Γιουκσεκ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση  το Σ.Κ και τελευταίο του ματς ήταν το 3-2 του πρώτου αγώνα. Ο  Μεντιλίμπαρ, σε αυτό το ματς , έχει μία επιστροφή και μία απώλεια. Η επιστροφή είναι του Ποντένσε και η απώλεια του Ρέτσου. Η απουσία του 25χρονου λογικά θα καλυφθεί απο το Ντόη ,εκτός και αν γίνει η έκπληξη με το νεαρό Κουτσίδη που είναι στην αποστολή . Ολα δείχνουν ότι η ομάδα θα παραταχθεί με 4-3-3 και ενισχυμένο κέντρο ,ενώ  ο Βάσκος κοουτς θα περιμένει μέχρι τελευταίας στιγμής για κάποια αλλαγή.

Προϊστορία: 0-3 πέρσι, 3-0-3 στην Τουρκία οι Πειραιώτες

Εκτίμηση: Θεωρώ ότι το over 0.5  ημίχρονο δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.. Απο κει και πέρα  θα παμε με κάρτες σε Γιουκσεκ-Ντοη- πιθανούς σκόρερ  τους Φορτούνη–Ελ Κααμπί – Καχβετσί..Και over 9.5 κόρνερ

 

(Visited 627 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x