ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Καλιαρι – Γιουβεντους

Α’ Ιταλίας: Καλιαρι – Γιουβεντους
Spread the love

Με το μυαλο στο κυπελλο η Γιουβέντους παραμένει θεωρητικά το φαβορί για νίκη μέσα στη Σαρδηνία απέναντι στην ομάδα του Κλαουντιο Ρανιέρι αλλά πρέπει να το αποδείξει και στην …πράξη!

Εμφανης η βελτιωση της Κάλιαρι τον τελευταίο ενάμιση μήνα, διαστημα στο οποίο έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες που την έχουν ανεβασει αισθητά στη βαθμολογία. Την περασμένη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στην έδρα της …χαμηλού κινήτρου πλέον Ιντερ η οποια εχει εξασφαλισει τον τιτλο κι εχει ριξει την ενταση της.

Με γκολ των Σαμουροντοφ και Βιολα ισοφάρισε δύο φορές. Μετράει τρεις νικες, δυο ισοπαλίες και μια ηττα (Μοντσα) στις έξι προσφατες αγωνιστικες. Ο Ρανιερι που πσαλιοτερα εχει περασει απο τον παγκο της Γιουβεντους εχει αποντες τους φορ Μανκοζου, Πετάνια, Παβολέτι. Στον αντιποδα η Γιουβέντους την ερχόμενη εβδομαδα έχει τη ρεβάνς του ημιτελικού κυπελλου Ιταλίας με τη Λάτσιο (εχει νικησει με 2-0 στον πρωτο ημιτελικο) και εννοείται πως το κύριο μέλημα της ειναι αυτό καθώς στο πρωταθλημα ο στοχος του “σκουντετο” εχει χαθει …προ πολλού!

Μέσα σε όλα αυτά πληθείνουν οι φήμες οτι ο Μασιμιλιανο Αλέγκρι (κοουτς της Κάλιαρι πριν το 2010) δεν θα είναι του χρόνου στον πάγκο της “Μεγαλης Κυριας” με τον εμπειρο προπονητή να συμπληρώνει τον Ιούνιο δέκα χρονια στον παγκο του συλλογου!

Ενα μόνο γκολ έχει δεχτεί στα πέντε πρόσφατα επισημα ματς της η Γιουβε, στην ήττα 1-0 από τη Λάτσιο για το πρωταθλημα στις 30 Μαρτιου. Εκτοτε σε τρια παιχνίδια κρατησε ανέπαφη την εστία της, πρωτο στο 2-0 με τη Λάτσιο στον ημιτελικο κυπελλου, μετά το 1-0 εντος με Φιορεντινα για το πρωταθλημα (γκολ Γκάτι) και εν συνεχεία τη λευκη ισοπαλία με την Τορινο. Εκτος οι Μοϊζε Κεν – Μίλικ.

Cagliari:Scuffet; Zappa, Mina, Dossena; Nandez, Deiola, Makoumbou, Suleman, Augello; Luvumbo, Lapadula

Juventus: Perin; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiasso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G

(Visited 305 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x