ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Μπιλμπάο – Γρανάδα

La Liga: Μπιλμπάο – Γρανάδα
Spread the love

Η Μπιλμπάο τρέχει για να προλάβει το Τσάμπιονς Λιγκ και η Γρανάδα τρέχει αλλά δεν προλαβαίνει.

Η Μπιλμπάο δεν νίκησε στα δύο τελευταία ματς αφού έχασε από την Ρεάλ εκτός και έφερε ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ εντός έτσι έχασε έδαφος από την ΄τετάρτη θέση και την Ατλέτικο. Βρίσκεται στην 5η θέση και στους 57 βαθμούς ενώ απέχει 4 βαθμούς από την Ατλέτικο που είναι στην τέταρτη θέση. Μετρά 16 νίκες – 9 ισοπαλίες και 6 ήττες ενώ έχει πετύχει 51 γκολ και έχει δεχθεί 29.

Από την άλλη η Γρανάδα έκανε νίκησε μετά από πολύ καιρό την Αλαβές με 2-0 εντός έδρας και έφτασε τους 17 βαθμούς . Βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και στην 19η θέση ενώ απέχει 11 βαθμούς από την σωτηρία και έτσι μόνο μαθηματικά μπορεί να ελπίζει . Μετράει φέτος 3 νίκες -8 ισοπαλίες και 20 ήττες ( τις περισσότερες στην κατηγορία ) ενώ έχει πετύχει 32 γκολ και έχει δεχθεί 60.

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1 στην έδρα της Γρανάδα . Πρόπερσι η Γρανάδα νίκησε εντός έδρας την Μπιλμπάο με 1-0 και έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με 2-2 . Το 2020-21 η Γρανάδα νίκησε εντός με 2-0 και έχασε εκτός από την Μπιλμπάο με 2-1 .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 267 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x