Spread the love

Επιλογές από τη Λιγκ 2 με ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά.

 

Kρου -Ρέξαμ

Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια(1-3-2) η Κρού έπαθε μεγάλο κάζο στο 0-3 επί της Γκρίμσμπι. Μετρά 5 σερί no goal  στα παιχνίδια της και με 70 βαθμούς είναι στο +5 απο την 8η Γουόλσολ και βέβαια εντός πλέι οφ. Μοιάζει αγχωμένη εντός έδρας(0-1-2  στα τελευταία τρία ) και  11-5-6  συνολικά.

Η Ρέξαμ ,απο την άλλη πλευρά με τις τρεις σερί νίκες ,πιο πρόσφατο το 6-0 επί της Φόεστ Γκριν) εξασφάλισε άνοδο. Μετρά 5-0-1 στα τελευταία έξι και 8-7-7 εκτός έδρας.

Προϊστορία: 2-2-4.

Eκτίμηση: Μακριά από το σημείο και θα πάμε με Over

Προταση: Over 2.5

 

Σάτον -Κροουλι

Mετά απο σερί νίκες ,η Σάτον  έχασε με 3-1 από τη Στόκπορτ και έφερε ένα καταδικαστικό 2-2 με τη Χαρογκέιτ , εκτός έδρας, που ίσως και να είναι καταδικαστικό  . Μετρά πέντε σερί οver ,τέσσερα απο αυτά στο Over 3.5   και το γκολ. Εντός έδρας έχει 5-8-9.

Η Κροουλι, απο την άλλη, είναι σε οριακή κατάσταση για τα πλέι οφ. 7η  με 66 βαθμούς  και πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Μπάροου. Εκτός έδρας έχει 10-3-9 με δύο διπλά και μία ήττα από τη Ρέξαμ.

Προϊστορία: Δύο σερί άσους με 3-0.

Εκτίμηση: Η Σάτον  θα παίξει φουλ επιθετικά για να διεκδικήσει ότι μπορεί ,την ώρα που η Κροουλι   θέλει τη νίκη..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

 

Ντονκάστερ-Μπάροου

Σε τρομερή κατάσταση η Ντονκάστερ που έχει 8 σερί νίκες  έχοντας δεχτεί ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ έχει σκοράρει 14.  Εχει τέσσερις νίκες εντός και δύο εκτός.  Εντός συνολικά έχει 13-2-7.

Η Μπάροου, απο την άλλη, είναι εντός μπαράζ αλλά σε κακό φεγγάρι με τρείς ήττες και μία ισοπαλία, αυτή με την Κροουλι,εκτός έδρας. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία ματς(0-1-2). Συνολικά μακριά απο το σπίτι έχει 7-7-8.

Προϊστορία: 1-0 πέρυσι.

Εκτίμηση: Η επιλογή μας θα είναι ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 642 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x