ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς – Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς – Άρσεναλ
Spread the love

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες αφού από την μια πλευρά οι “Λύκοι” τρέχουν ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων δίχως νίκη και από την άλλη οι Λονδρέζοι προέρχονται από δυο ήττες σε 4 ημέρες που τους απομάκρυναν από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τους άφησαν εκτός ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι αρχικά ηττήθηκαν εντός έδρας από την Άστον Βίλα (0-2) σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν τον έλεγχο και τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη οι ποιοτικοί “Χωριάτες” ανέβασαν στροφές και έφτασαν δίκαια στο 2ιπλο με τους: Γουότκινς- Μπέιλι.

Μεσοβδόμαδα στο Μόναχο ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς που δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου απειλητικοί στην εστία του Νόιερ και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήλθε μάλλον φυσιολογικά από την χειρότερη Μπάγερν της τελευταίας τριετίας.

Εκτιμώ πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς στο Emirates όταν ο Σάκα στα χασομέρια ολιγώρισε μπροστά από τον Νόιερ και αντί να πλασάρει ή να τον ντριπλάρει αποφάσισε να βουτήξει.

Δίχως απουσίες και με το 2ο καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας στα εκτός έδρας παιχνίδια της αλλά την καλύτερη άμυνα θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή και ενώ θα απομένουν πλέον πέντε στροφές πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική απέσπασαν 2-2 στο City Ground από την Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Κούτσα να επιστρέφει στην ενεργό δράση από τραυματισμό με δυο γκολ.

Αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι δίχως νίκη για τους “Λύκους” στο πρωτάθλημα με απολογισμό: 0-2-2 με αποτέλεσμα να πέσουν στην 11η θέση του πίνακα.

Κάπως έτσι τα όνειρα για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου σβήνουν , αφού απέχουν στο -7 από την 7η Μάντσεστερ.Γ, και ο στόχος αναπροσαρμόζεται στο πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ αριθμεί 5 διαδοχικά “τρίποντα” απέναντι στην Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στα 5/7 τελευταία στο Molineux έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

* Νομίζω πως η Άρσεναλ θα επιστρέψει στις επιτυχίες και σε αυτό δεν βασίζομαι τόσο στην ψυχολογία των Λονδρέζων αλλά στην κακή φόρμα των “Λύκων”.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 1,5

(Visited 482 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x