ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λούτον- Μπρέντφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Λούτον- Μπρέντφορντ
Spread the love

Στο Λούτον οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν να πετύχουν την 7η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα ευελπιστώντας πως θα είναι αρκετή για να σκαρφαλώσουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “μέλισσες” ψάχνουν βαθμούς ή βαθμό για να βρεθούν πιο κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία.

Αν κάποιος πρότεινε πριν την έναρξη της σεζόν στην Λούτον να διεκδικεί με αξιώσεις και καλές πιθανότητες την ευκαιρία να σώσει την κατηγορία είμαι σίγουρος πως θα την είχε αποδεχτεί.

Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες μέτρησε 3/4 ήττες , έχοντας ισχυρό άλλοθι τους μεγάλους αντιπάλους αφού έχασε από την Τότεναμ, την Άρσεναλ και την Μ.Σίτι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού έστω στο -1 από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι φιλοξενούμενοι ακόμη δεν είναι ασφαλείς αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία αλλά η αλήθεια είναι πως μετά την νίκη τους με 2-0 επί της ουραγού Σέφιλντ.Γ έχουν πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Νωρίτερα από την επικράτηση τους αυτή επί των “λεπίδων” μέτρησαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες απέναντι σε Μάντσεστερ.Γ (1-1), Μπράιτον (0-0) και Άστον Βίλα (3-3).

Προϊστορία: Η Μπρέντφορντ έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Λούτον. Μάλιστα τα 5/6 πιο πρόσφατα έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Must win game για τους Hatters το σημερινό αφού εάν κερδίσουν πιθανότατα θα βρεθούν στην τελική ευθεία της μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “μέλισσες” λογικά ψάχνουν άλλους 3-4 βαθμούς για να “κλειδώσουν” την δική τους παραμονή και εκτιμώ πως δεν θα φύγουν από το Λούτον με άδεια χέρια. Καταλήγω στο Goal δίχως να αποκλείω μια πιθανή ισοπαλία με ακριβή σκορ το 1-1 ή το 2-2.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ+ Goal

(Visited 416 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x