ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Λα Εκιδάδ     

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Λα Εκιδάδ     
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα, με το ματς ανάμεσα στη Ντεπορτίβο Πάστο και τη Λα Εκιδάδ να είναι όχι μόνο το τελευταίο χρονικά αλλά και το πιο αδιάφορο βαθμολογικά του σημερινού προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Αμέρικα Κάλι, με τη Ντεπορτίβο Πάστο όχι μόνο ευχαριστημένη με τον ένα βαθμό που έβαλε στο σακούλι της στην ειδική βαθμολογία, αλλά να στερεί ουσιαστικά την συμμετοχή της αντιπάλου της στα πλέι οφ. Στην αντίπερα όχθη, τυπικά γηπεδούχος η Λα Εκιδάδ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Φορταλέζα στο «Μετροπολιτάνο Ντε Τέτσο», το οποίο είναι η έδρα για αμφότερες στο φετινό Απερτούρα, με το μεταξύ τους 0-0 να μην την προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Στόχος πλέον, αν βέβαια υπάρχει, ή να διατηρήσει την 5η θέση ή το καλύτερο πλασάρισμα, καθώς με νίκη ανάλογα και με τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα, μπορεί να βρεθεί ακόμα και 3η.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, τέσσερις για τη Λα Εκιδάδ και έξι ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λιμπερτάδ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Εκτίμηση μου, πως η Ντεπορτίβο Πάστο θα θέλει να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι στο τελευταίο ματς στο γήπεδο της στο Απερτούρα, φιλοξενώντας όμως μια ομάδα που δεν έχει λόγο να δείξει αδιαφορία.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 684 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x