ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Σοσιεδάδ – Ρεάλ

La Liga: Σοσιεδάδ – Ρεάλ
Spread the love

Η Σοσιεδάδ φαίνεται να κρατά Ευρώπη και η Ρεάλ σιγούρεψε το πρωτάθλημα και έχει το μυαλό της πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και από ένα αήττητο πέντε αγώνων . Είναι στην 6η θέση με 51 βαθμούς – 3 περισσότερους από την Μπέτις και 4 από την Βαλένθια . Μετρά 13 νίκες – 12 ισοπαλίες και 7 ήττες ενώ έχει πετύχει 46 γκολ και έχει δεχθεί 34.

Φαίνεται ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει θέσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να διαφυλάξει το Γιουρόπα Λιγκ .

Από την άλλη η Ρεάλ νίκησε στο ντέρμπι τη Μπαρτσελόνα με 3-2 και με ανατροπή στο νέο Μπερναμπέου . Κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές στο πρωτάθλημα αφού έχει μόνο μία ήττα αυτή από την Ατλέτικο στον πρώτο γύρο . Έχει επίσης 25 νίκες και 6 ισοπαλίες και είναι στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς ( 11 περισσότερους από την 2η Μπαρτσελόνα ) Έχει την καλύτερη επίθεση με 70 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 22)

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Ρεάλ είχε νικήσει δύσκολα στη Μαδρίτη την Σοσιεδάδ με 2-1 . Πέρυσι στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδαδ είχε νικήσει την Ρεάλ με 2-0 και είχε πάρει ισοπαλία στην Μαδρίτη με 0-0 ενώ πρόπερσι η Ρεάλ είχε πάρει και τους δύο αγώνες με 2-0 και 4-1 .

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με την Σοσιεδάδ να έχει και δικαίωμα στη νίκη μιας και η Ρέαλ μπορεί να έχει το μυαλό της αλλού .

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 297 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x