ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Βέλεζ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Βέλεζ
Spread the love

Στο ουδέτερο «Ούνικο» της πόλης Σαν Νικολάς, ο πρώτος χρονικά νοκ άουτ ημιτελικός της φετινής Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να βρίσκει απέναντι της την Βέλεζ, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Στην 2η θέση του 1ου ομίλου η Αρχεντίνος Τζούνιορς, η οποία στα προημιτελικά βρέθηκε απέναντι στη Ντεφένσα και η οποία αφού πρώτα ισοφάρισε σε 1-1 στην κανονική διάρκεια του ματς πέντε λεπτά πριν το φινάλε, πανηγύρισε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Εκτός συνόρων, έξι οι βαθμοί της σε τρία ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, επικρατώντας 3-2 αρχικά στην Παραγουάη της Νασιονάλ Ασουνσιόν, εντός 0-3 ακολούθως από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο, ενώ 1-0 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Κορίνθιανς.

Στην αντίπερα όχθη, στην 4η θέση του 1ου ομίλου η Βέλεζ, την οποία «έκλεψε» στο φινάλε, καθώς όχι μόνο κέρδισε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της νεοφώτιστης Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια (1-0), αλλά εκμεταλλεύτηκε ταυτόχρονα τις απώλειες βαθμών ή τα στραβοπατήματα αν προτιμάτε της Ταγέρες και της Ιντεπεντιέντε. Απέναντι στη νικήτρια του 2ου ομίλου Γοδόι Κρουζ ακολούθως στα προημιτελικά των πλέι οφ, εκεί όπου η Βέλεζ πραγματοποίησε την ανατροπή στο υπέρ της 2-1 με τέρματα του Ρομέρο στο εικοστό τέταρτο και το εξηκοστό όγδοο λεπτό.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα. Δύο ισοπαλίες πάντως στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, με 1-1 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς και 0-0 σε αυτή της Βέλεζ.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για νοκ άουτ μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, σε ουδέτερη μάλιστα έδρα. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 893 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x