Spread the love

Βαδίζουμε στην 8η στροφή της Ελληνικής Λίγκας  με το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με την Λαμία η οποία μείωσε τις ελπίδες για Πρωτάθλημα από την στιγμή που η ΑΕΚ νίκησε και τον Παναθηναϊκό.

Έχει , βέβαια,την τύχη στα χέρια του καθώς έχει τρία ματς εντός(ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) και το εκτός έδρας με τον Άρη.Επιστρεφει ο Ζιφκοβιτς.

Η ΑΕΚ έκανε δύο νίκες με Άρη και στον…πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό επικράτησε με 3-0. Αν φύγει αλώβητη από την Τούμπα κάνει το πιο μεγάλο βήμα για το Πρωτάθλημα..Εκτός ο Μουκουντι.

Πρόταση: 2-3 και σκόρερ Πινέδα

 

Ολυμπιακός -Λαμία

Η γκέλα κόντρα στον Άρη,στο Βικελίδης, τον έφερε πίσω. Θέλει σήμερα τη νίκη γιατί ένας μεγάλος στόχος είναι να τερματίσει πάνω από την 4η θέση ούτως ώστε να μην έχει το άγχος για τον τελικό ΠΑΟ-Αρης και πιθανή κατάκτηση  των Θεσσαλονικέων που θα τον αφήσει εκτός Ευρώπης. Εκτός οι Καρμο-Ορτεγα-Γιόβετιτς.

Η Λαμία έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και θα πάει Καραϊσκάκη για ακόμα μια ζημιά.

Ο Βόκολος δεν θα έχει μαζί του Αμαραλ,Νούνιες, Σλιβκα λόγω τιμωρίας .

Προταση: Σκόρερ Ναβάρο anytime.

 

Παναθηναϊκός -Αρης

Κακό ματς από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήττα με 3-0..Κακώς βέβαια δεν του δόθηκε πέναλτι στο 1-0.Εκτος οι Ακαιντιν-Γεντβαι .

Ο Άρης,από την άλλη, πήρε την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και ανέβασε ψυχολογία. Αδιάφορος βαθμολογικά αλλά έχει κάνει ζημιές και θέλει να δείξει ,εν όψει τελικού, ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός.Εκτος ο Φερστράτε.

Πρόταση :Ιωαννίδης 2 γκολ και πάνω

 

(Visited 186 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x