ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

J league(Κυριακής)

J league(Κυριακής)
Spread the love

Τριάδα απο την κυριακάτικη J league  με πολλά και ενδιαφέροντα ματς.

 

Καβασάκι-Τσερέζο

Με μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχει δώσει (1-5-3)  η Καβασάκι -απο πρωταγωνίστρια  και κυνηγός τίτλων – παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, όντας μόλις στο +3  από την  επικίνδυνη ζώνη. Μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες όλες στο γκολ γκολ και δύο απο αυτά στο οver 3.5 και το σκορ 2-2. Εντός έδρας έχει  3-4-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει  με δύο ισοπαλίες στο σκορ 1-1.

Η Τσερέζο, απο την άλλη πλευρά,  είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας  και στο -10 από την πρώτη θέση. Είναι αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια (4-4-0) . Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας (1-1) με το Τόκιο Βέρντι. Εκτός έδρας και μετά από τρεις ήττες “τρέχει” ένα αήττητο με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη.  Μάλιστα οι ισοπαλίες είναι σερί στο σκορ 1-1.

Προϊστορία:  4-2-4

Εκτίμηση: Ενα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο.  Είναι απο τα μτς που ξεκινάνε από το 1-1 σκορ…Γκολ γκολ και οver 2.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /over 2.5

 

Τόκιο-Μασίντα

Το Τόκιο  είναι μία ομάδα που ξεκίνησε με στόχο να σωθεί   και όπως φαίνεται το έχει καταφέρει. Είναι στο +10 από την σωτηρία ενώ μετρά 4-1-2 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο του Αυτοκράτορα χάνοντας από  τη Σόναν, εκτός έδρας, με 1-0. Εντός έδρας “τρέχει” ένα αήττητο 10 αγώνων (3-7-0) έχοντας χάσει τελευταία φορά τον Φεβρουάριο..Πιο πρόσφατο το  1-1 με την Τσερέζο.

Η Πρωτοπόρος Ματσίντα είναι μία ομάδα η οποία  εκεί που μοιάζει έτοιμη  να πέσει απο την κορυφή ανεβάζει στροφές και παραμένει πρώτη. Εκανε διπλό στην Γκάμπα (1-3) και νίκησε 1-0 τη Ναγκόγια.  Εκτός έδρας είναι αήττητη στα τελευταία έξι.

Προϊστορία: 3-2-4

Εκτίμηση: Το Τόκιο ξεκινάει ,σχεδόν πάντα, με ένα γκολ . Η Μασίντα είναι ομάδα, που αν  βρεί μπόσικο τον αντίπαλο , μπορεί να τον σκοτώσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

 

Γιοκοχάμα-Κασίμα

Τέσσερις σερί ήττες για την Γιοκοχάμα  που αρχίζει να κινδυνεύει καθώς είναι στο +5 απο την επικίνδυνη ζώνη. Βγάζει μία ανισορροπία στις γραμμές της χωρίς να  μπορεί να σκοράρει εύκολα και δέχεται εύκολα γκολ. Εντός έδρας έχει κάνει δύο  “κακές”  ήττες ενώ  συνολικά έχει τρεις στα τελευταία τέσσερα.

Η Κασίμα, απο την άλλη, νίκησε με 2-0 το Σαπόρο και επέστρεψε στις νίκες ,ενώ  έκανε ανατροπή απο 0-1 στο Κύπελλο του Αυτοκρατόρα απέναντι στη Φουτσίντα.  Νωρίτερα είχε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο Πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχασε μετά από πέντε ματς, στο 3-1 από την Βίσσελ.

Προϊστορία:  5-2-3 με δύο άσους.

Εκτίμηση :Δεν είναι καλά η Γιοκοχάμα ,ενώ η Κασίμα είναι καλύτερη σαν ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 303 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x