ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Τσεχία – Αλβανία

Nations League: Τσεχία – Αλβανία
Spread the love

Η αναμέτρηση μεταξύ Τσεχίας και Αλβανίας για το Nations League 2024 στις 11 Οκτωβρίου 2024 (21:45) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικά ρόστερ, ενώ βρίσκονται και στο ίδιο πλαίσιο δυναμικής. Αυτή τη στιγμή η Τσεχία καταλαμβάνει την τρίτη θέση (3 βαθμοί) στον όμιλο και η Αλβανία βρίσκεται στην δεύτερη (3 βαθμοί) πίσω από την Γεωργία (6 βαθμοί).

Η Τσεχία βασίζεται στην σταθερή αμυντική της λειτουργία και αναμένεται να έχει προσεκτική προσέγγιση στο παιχνίδι. Ο αγώνας έχει αρκετή σημασία, καθώς μια νίκη θα της δώσει βαθμούς που μπορεί να είναι κρίσιμοι για την συνέχεια του ομίλου. Ο πρώτος του ομίλου ανεβαίνει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα χρειαστεί να παίξουν μπαράζ. Σημαντική είναι η απουσία του Σικ (Λεβερκούζεν), όπως και οι τραυματίες Ζίμα, Ζελενί, Ράισες.

Από την πλευρά της, η Αλβανία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τον κόσμο της να στηρίζει έντονα την ομάδα, παρά την κακή πορεία στο Euro 2024. Σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος παιχνιδιών, με την Αλβανία να παίζει τα 2 από τα 3 εκτός, επομένως θα έχει πλεονέκτημα στους επόμενους αγώνες αν επικρατήσει σε αυτό το ματς. Ο Σιλβίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζιμσίτι της Αταλάντα, όπως και τον Ουζούνι της Γρανάδα.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες 3 φορές στο παρελθόν, έχοντα από 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Στα προκριματικά του Euro2024 αντιμετώπισαν η μία την άλλη με την Αλβανία να βγαίνει νικήτρια με 3-1 στο ένα παιχνίδι και 1-1 στο επόμενο. Η μοναδική φορά που επικράτησε η Τσεχία είναι σε ένα φιλικό στις 8 Ιουνίου του 2021.

Στατιστική Ανάλυση

Γκολ Over 2.5: Οι επιθέσεις των δύο ομάδων δείχνουν ότι υπάρχει πιθανότητα για τουλάχιστον τρία γκολ στον αγώνα. Η Τσεχία έχει σκοράρει σε αρκετά ματς, ενώ η Αλβανία έχει δείξει επίσης επιθετική αποτελεσματικότητα υπό τον Σιλβίνιο. Ωστόσο, ο αριθμός των γκολ εξαρτάται από την προσεκτική αμυντική προσέγγιση που μπορεί να επιλέξει η Αλβανία, ειδικά εντός έδρας. Δεν φαίνεται πιθανό να κρατήσει πάντω ανέπαφη την εστία της, αφού σε όλα τα παιχνίδια της δέχεται γκολ.

Κόρνερ Over 9.5: Και οι δύο ομάδες δημιουργούν αρκετές επιθετικές ευκαιρίες μέσω των άκρων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά κόρνερ. Στα προηγούμενα παιχνίδια τους, οι γωνιακές φάσεις ξεπερνούσαν συχνά τις 9.5 συνολικά, λόγω της πίεσης που ασκούν επιθετικά.

Προβλέψεις

  1. Over 2.5 γκολ: Οι ομάδες έχουν αμυντικές αδυναμίες, ειδικά η Τσεχία σε εκτός έδρας αγώνες, κάτι που μπορεί να ευνοήσει υψηλό σκορ.
  2. Χ γιατί παρά την επιθετική του δεινότητα, οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα

Συνολικά, οι τακτικές των ομάδων, η σημασία του αγώνα και η πρόσφατη αγωνιστική τους εικόνα δείχνουν έναν αγώνα με υψηλή ένταση και πιθανές πολλές ευκαιρίες.

 

Πρόταση: Χ και OVER 2.5

(Visited 1.911 times, 1 visits today)
About Author

Χρυσουλα Μουρτίκα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x