Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.
Δύο στα δύο για τον Ολυμπιακό στη Σούπερλιγκ που λίγες ημέρες πριν τη μάχη με την Πάφο υποδέχεται στο Καραϊσκάκη που θα έχει κόσμο καθώς στην πρεμιέρα με τον Αστέρα η ομάδα του Πειραιά ήταν τιμωρημένη τον Πανσερραϊκό.
Οι “Ερυθρόλευκοι” δεν θα έχουν στη διάθεση τους ,Ροντινέι -Πνευμονίδη και Γιάρεμτσουκ ,ωστόσο κανονικά στην αποστολή θα είναι οι Καμπελά-Γιαζίτσι αλλά και οι Ταρέμι-Ποντένσε-Mάντσα.
Ο Πανσερραϊκός,από την άλλη, έχει 0/2 . Πρώτα γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στην Opap Arena mε 2-0 για να έρθει και η εντρός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 0-1. Ούτε στα φιλικά δεν σκοράρει μιας και σεαγώνα με τον Ηρακλή έφερε 0-0.
Ο προπονητής της ομάδας, Κριστιάνο Μπάτσι ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Τιναλίνι, Τσομπανίδης, Σακαλίδης, Λύρατζης, Ουαγκέ, Καρασαλίδης, Γεωργιάδης, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Βόλνει, Ντι Μάρκο, Γκελασβίλι, Ομεονγκά, Λιάσος, Γκιγιομιέ, Δοϊράνλης, Ρουμιάντσεβ, Σοφιανός, Γκριν, Μασκανάκης, Ίβαν, Φαλέ, Λεό, Ζιντάν.
Εκτός έμειναν οι Σαλβάνος, Σαββίδης, Παπαδημητρίου, οι τραυματίες Αρμουγκόμ, Γκαλβάν, όπως και οι Πουρλιοτόπουλος, Ζελέν, Μαρίνος.
Προϊστορία: 2-0-0 στα πιο πρόσφατα. Πρόπερσι 2-0 και πέρσι 2-1.
Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλιε ένα γρήγορο γκολ για να είναι ήρεμος , άρα ο άσος ημίχρονο ,που οι Πειραιώτες δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, αξίζει. Ο Ελ Κααμπί αξίζει σαν σκόρερ ,αν ξεκινήσει βασικός ελέω της κούρασης, ενώ σαν σκόρερ μου κάθεται και ο Γιαζίτσι..