ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ροζάριο – Ιντεπεντιέντε

Αργεντινή: Ροζάριο – Ιντεπεντιέντε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Ροζάριο να θέλει να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, έχοντας όμως στο μυαλό και τον επαναληπτικό με τη Μπραγκαντινό στην Βραζιλία για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Ιντεπεντιέντε με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή.

Τρεις μόλις βαθμοί για την Ροζάριο σε πέντε ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ, καθώς πέρα του 1-0 της 2ης αγωνιστικής στο «Χιγάντε Ντε Αρογίτο» σε βάρος της Βέλεζ έχει μόνο ήττες στους υπόλοιπους αγώνες της. Πιο συγκεκριμένα, εκτός 1-2 στην πρεμιέρα από την Γοδόι Κρουζ, 0-1 στην συνέχεια στην  έδρα της Χιμνάσια, 1-2 φιλοξενώντας την Αλντοσίβι και 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Εύα Περόν» της Χουνίν από την τοπική Σαρμιέντο. Εκτός συνόρων, 3-4 φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, στην πρώτη μονομαχία τους για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, έχοντας δύσκολο έργο πλέον μεσοβδόμαδα στον επαναληπτικό στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής σε βάρος της Ράσινγκ, με την Ιντεπεντιέντε πλέον να είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Στην 2η θέση πάντως και στο -2 από την Κολόν, αλλά με ένα αγώνα λιγότερο, έχοντας την ευκαιρία με νίκη σήμερα να ανακτήσει την κορυφή. Είχαν προηγηθεί, το εντός 0-0 της πρεμιέρας με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, το 1-0 στην έδρα της Εστουδιάντες, το 2-0 φιλοξενώντας την Πατρονάτο και το εκτός 1-1 με την Πλατένσε. Η Λίγκα Προφεσιονάλ είναι γενικότερα ότι της έχει απομείνει, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από την Σάντος (0-1, 1-1) στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ έπεσε «θύμα» έκπληξης στην ίδια φάση στο κύπελλο Αργεντινής και τη μονομαχία της με την 2ης κατηγορίας Τίγκρε (1-2).

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ιντεπεντιέντε, το 2-1 του 2019 και δύο ισοπαλίες, το 1-1 του 2015 και το 0-0 του 2016, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ροζάριο Σεντράλ.

Δεδομένο πως η Ροζάριο Σεντράλ θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όχι μόνο για να βάλει τέλος φυσικά στο αρνητικό της σερί, αλλά και για να ανεβάσει λίγο την ψυχολογία της ενόψει του επαναληπτικού με τη Μπραγκαντίνο. Παρόλα αυτά, ευάλωτη αμυντικά, εκτιμώντας πως η κυνική Ιντεπεντιέντε μπορεί να κάνει την ζημιά.

Εκτίμηση:  2

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x