ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ- Γουλβς

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ- Γουλβς
Spread the love

Στο City Ground έρχονται αντιμέτωπες δυο ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Premier League αλλά απόψε ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του EFL.

O Στιβ Κούπερ επέλεξε να παρατάξει μια εναλλακτική 11άδα κόντρα στην Μπλάκπουλ την περασμένη αγωνιστική για το FA Cup και έτσι γνώρισε την συντριβή με 4-1 από μια ομάδα που αγωνίζεται στην League 1.

Οφείλω να τους εμπιστευτώ ξανά και αυτοί με την σειρά τους να μην αφήσουν να ξανά συμβεί αυτό” τόνισε με νόημα ο τεχνικός των ρεντς προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα και την είδηση πως θα χρησιμοποιήσει μια παρόμοια 11άδα και απόψε.

Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια στα Κύπελλα και ειδικά στο FA Cup είχε μαζεμένες επιτυχίες ενώ εάν απόψε αποκλείσει τους “Λύκους” θα βρεθεί στα ημιτελικά του EFL για πρώτη φορά μετά το 1991/92 όταν και έχασε στον τελικό από την Μάντσεστερ.Γ.

Το ρεκόρ των 2/5 ηττών με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μετά το Μουντιάλ δεν είναι κακό για την Νότιγχαμ ενώ την ίδια ώρα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τρέχουν ένα αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μπροστά στο κοινό τους.

Ο Λοπετέγι με το δίκιο του ήταν έξαλλος με την διαιτησία και με την ελλειπή εφαρμογή του var στο πρόσφατο ισόπαλο παιχνίδι της στο Anfield κόντρα στην Λίβερπουλ (2-2) για το FA Cup αναφορικά τόσο στην φάση που ισοφάρισε σε 2-2 ο Μο Σαλάχ όσο και στο ακυρωθέν γκολ του Τότι Γκόμες στο φινάλε.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε γραπτή διαμαρτυρία στην ομοσπονδία για το θέμα αυτό αλλά δεν αλλάζει κάτι αναφορικά στην μοίρα του αγώνα κάτι που σημαίνει πως θα κανονικά ρεβάνς στο Molineux τέλος του μήνα.

Αναφορικά με τον αποψινό προημιτελικό βρίσκονται εδώ για πρώτη φορά από το 1996 , όταν και είχαν αποκλειστεί από την Άστον Βίλα, ενώ δεν έχουν προκριθεί πότε τους στα ημιτελικά από το 1980 όταν και είχαν κερδίσει το τρόπαιο για 2η και τελευταία φορά μέχρι σήμερα.

Οι: Τσικίνιο, Πέδρο Νέτο, Μπουμπακάρ Τραορέ και ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Σε 76 παιχνίδια τους , η Νότιγχαμ Φόρεστ αριθμεί 25 νίκες, η Γουλβς 36 ενώ υπάρχουν και 15 ισοπαλίες.

* Βλέπω πιθανό το σενάριο να λύσουν τις διαφορές τους σε παράταση αλλά επειδή οι γηπεδούχοι θα παραταχτούν και πάλι με 11 αλλαγές στο αρχικό σχήμα ,όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι τους στο Κύπελλο, συγκριτικά με το πρωτάθλημα θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Σε Combo με το Over 1,5 η απόδοση ανεβαίνει στο 2,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Goal

(Visited 284 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x