ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Θέλτα – Μαγιόρκα

La Liga: Θέλτα – Μαγιόρκα
Spread the love

Δύο ομάδες που φαίνεται να καταφέρνουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή αλλά θα πρέπει να προσέξουν ακόμα γιατί τίποτα δεν είναι οριστικό

Η Θέλτα με ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων , με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες έχει φτάσει τους 36 βαθμούς στην 10η θέση . Απέχει 9 βαθμούς από τη ουρά αλλά και άλλους τόσους από την Ευρώπη .

Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη με 2-2 εκτός έδρας με την Σεβίλλη και μετρά συνολικά 9 νίκες – 9 ισοπαλίες και 10 ήττες . Έχει πετύχει 36 τέρματα και έχει δεχθεί 39 .

Από την άλλη η Μαγιόρκα έχει ένα σερί πέντε αγωνων χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες . Βρίσκεται στην 12η θέση με 34 βαθμούς μετά το 3-3 που πήρε εκτός έδρας με την Βαγιαδολίδ.

Συνολικά μετρά 9 νίκες – 7 ισοπαλίες και 12 ήττες ενώ έχει πετύχει 25 γκολ και έχει δεχθεί 30 .Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Μαγιόρκα νίκησε 1-0 εντός έδρας ενώ πέρυσι στο Μπαλαϊδος η Θέλτα είχε νικήσει με 4-3 και το ματς στην Μαγιόρκα είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς σκορ. Τελευταία φορά που η Μαγιόρκα νίκησε εκτός έδρας την Θέλτα ήταν το 2007 με 3-0.

Θα πάμε με τα πολλά γκολ σε αυτό το ματς μιας και οι δύο ομάδες έχουν τον τελευταίο καιρό τρόπο να πετυχαίνουν γκολ αλλά με τον τρόπο που παίζουν δέχονται κιόλας . Άλλωστε στα δύο ματς που έπαιξαν οι δύο ομάδες την τελευταία αγωνιστική είχαμε 10 γκολ !!!

Πρόταση: over 

(Visited 334 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x