ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης
Spread the love

Η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League.

Η Τσέλσι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός διοργάνωσης που είναι και ο κύριος στόχος της για να μπορέσει να παίζει του χρόνου στην Ευρώπη, αφού πήγε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά και έχασε εύκολα με 2-0. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Μπενζεμά να ανοίγει το σκορ στο 21’ και να το κλείνει ο Ασένσιο στο 74’.

Οι Λονδρέζοι για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 1993 δεν βρήκαν δίχτυα σε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2019 δέχτηκαν 10+ σουτ στην εστία σε παιχνίδι τους.

Συνεχίζει να απογοητεύει στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού το Σάββατο υποδέχθηκε στο Λονδίνο τη Μπράιτον και έχασε με 2-1 παρότι προηγήθηκε.

Στα αγωνιστικά, αποβλήθηκε στο πρώτο ματς ο αριστερός μπακ Τσίλγουελ και εκτίει απόψε την ποινή της τιμωρίας του.

Από την άλλη πλευρά, το Τσάμπιονς Λίγκ αποτελεί βασικό στόχο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Λα Λίγκα, από τη στιγμή που είχε χάσει την περασμένη αγωνιστική από την βιγιαρεάλ με 3-2 δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κάντιθ, βγάζοντας διπλό με 2-0. Μοναδική απώλεια για το αποψινό ματς ο αμυντικός Μεντί.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη διαδοχική χρονιά. Τη σεζόν 2020-23 για τα ημιτελικά,προκρίθηκε η Τσέλσι ενώ το 2021-22 για τα προημιτελικά, προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Α΄ματς: Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 2-0

Πρόταση: over 2.5

(Visited 630 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x