Στο «Μπορις Παϊχάτζε» της Τιφλίδας και όχι στην φυσική έδρα της Ντίλα, η πρώτη μονομαχία της ομάδας από την Γεωργία και του ΑΠΟΕΛ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόνφερενς Λιγκ.
Να σημειωθεί πως στον 3ο προκριματικό γύρο δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Δύο ανατροπές για τη Ντίλα στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν, με πρώτη σε βάρος της Ντουνάισκα, καθώς μετά το 1-2 στην πρώτη μονομαχία τους στην Σλοβακία, επικράτησε στο γήπεδο της 2-0. Ήττα με 1-2 ακολούθως και από την Βόρσκλα, επικρατώντας όμως 3-1 στον επαναληπτικό στην Γεωργία, με την διαφορά πάντως στον 3ο προκριματικό, πως θα δώσει το πρώτο ματς στην Γεωργία, μάλιστα όπως προαναφέρθηκε στο «Μπορίς Παϊχάτζε» και όχι στην φυσική της έδρα. Στην άλλη πλευρά, δύο νίκες για την κυπριακή ομάδα στον 2ο προκριματικό σε βάρος της Βοϊβοντίνα, καθώς επικράτησε 2-1 τόσο στην πρώτη μονομαχία τους στην Κύπρο όσο και τον επαναληπτικό στην Σερβία.
Προϊστορία: Το δεύτερο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ντίλα με κυπριακή ομάδα, μετά την ήττα της με 0-1 το 2013 από την Ανόρθωση, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της ομάδας της Λευκωσίας στην Γεωργία.
Επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, για τη Ντίλα, οι δύο προκρίσεις και ο τρόπος που αυτές προήλθαν στους γύρους που προηγήθηκαν, εκτιμώντας πως θα είναι ανταγωνιστική, παρά το γεγονός πως είναι το αουτσάιντερ στην σημερινή αναμέτρηση.
Εκτίμηση: Over 2,5