Uncategorized

Γιουρόπα Λιγκ: Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (7ος ομιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (7ος ομιλος)
Spread the love

Στο Καραισκάκη , ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα.

Οι Πειραιώτες   είναι σε αγωνιστική κρίση και τα πράγματα μοιάζουν  δύσκολα για τον Κορμπεράν που  ψάχνει να βρει λυσεις. Στην πρεμιέρα του στον όμιλο, κράταγε σφιχτά το 1-1  αλλά στο τέλος απο μία λάθος διαιτητική απόφαση και τα αμυντικά λάθη  δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις σε Ευρωπαικό ματς.  Λίγες ημέρες μετά για το Πρωτάθλημα έφερε 1-1 με τον Βόλο. Μεγάλο πρόβλημα η πιθανή απουσία του Ινμπέομ  ενώ  σίγουρα εκτός θα είναι ο Βαλμπουενά.

Ο Κορμπεράν  σκέφτεται 4-3-3 με φορ τον Μπιέλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει η  απόφαση και να βάλει τον Ισπανό στα άκρα ,αφήνοντας τον Ελ Αραμπί βασικό. Ενα Μαροκινό που έχει καλή παράδοση με Γερμανούς έχοντας σκοράρει κόντρα σε Μπάγερν και Αιντραχτ.

Η Φράιμπουργκ είναι, μαζί με την Ουνιον, οι ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταλλήματος Γερμανίας.  Είναι στη δεύτερη θέση, με -1 απο τους Βερολινέζους, ενώ  το φοβερό και παράλληλα επικίνδυνο για τον Ολυμπικό είναι πως εκτός έδρας έχει τρεις νίκες  κόντρα σε Αουγκσμπουργκ (0-4) ,Στουτγκάρδη (0-1), Λεβερκούζεν (2-3).Εντός έδρας έχασε από τη Ντορτμουντ και έφερε 0-0 με τη Γκλάντμπαχ. Στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς  νίκησε την Καραμπάχ με 2-1 ,προηγούμενη στο 15 με 2-0. Δεν είναι έμπειρη η ομάδα του Στράιτ, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι Γερμανική και αυτό λεει πολλά.Γκρίφο και Γκρέγκοριτς οι πιο επικίνδυνοι παίκτες στην επίθεση .

 Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι ερωτηματικό και μάλιστα μεγάλο . H Φράιμπουργκ έχει μία μεγάλη δυναμική εκτός έδρας, οι Πειραιώτες έχουν το Καραισκάκη

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ γκολ /Over ,Αnytime σκόρερ Μπιελ-Ελ Αραμπί -Γκρίφο 

(Visited 560 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x