ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ (3ος Γύρος): Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ-Μπάρνσλει

Λιγκ Καπ (3ος Γύρος):  Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ-Μπάρνσλει
Spread the love

Στο Οld Trafford , η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ κοντράρεται με την Μπάρνσλει.

Οι γηπεδούχοι   προέρχονται απο μεγάλη νίκη επί της Σαουθάμπτον  με 3-0 ,εκτός έδρας. Ντε λιχτ-Ράσφορντ-Γκαρνάτσο οι σκόρερ  της ομάδας  η οποία πρόπερσι το σήκωσε και πέρυσι  αποκλείστηκε στους “16”  από τη Νιούκαστλ  με 0-3.

Στο Πρωτάθλημα ,πριν το 0-3 στο Σεντ Μέρις, είχε χάσει από την Μπράιτον με 2-1 και από την Λίβερπουλ (0-3).  Η γκρίνια από τον κόσμο αλλά και τα ΜΜΕ για τον Τεν Χάγκ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Μπάρνσλει, από την άλλη, μπορεί να απέκλεισε τη Σέφιλντ Γιουνάιντεντ στον προηγούμενο γύρο αλλά το κάκιστο αποτέλεσμα ήταν  η συντριβή από τη Στιβενέιτζ με 3-0.  Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από αυτή στην πρεμιέρα από την Μάνσφιλντ . Εκτοτε και πριν από το εν λόγω ματς   είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Ο Κλάρκ, που προτιμά ως σύστημα το  4-1-4-1, θα παίξει αρκετά αμυντικά και προσεκτικά  ψάχνοντας κενά που θα υπάρξουν απο τα πιθανώς κατά κύματα επιθέσεις  της Γιουναιντεντ.

Προϊστορία: To 1998 η Μπάρνσλει σε δύο ματς (1-1 στο Ολντ Τράφορντ και 3-2 ήττα στο Μπάρνσλει) είχε αποκλείσει τη Γιουνάιντεντ στο Κύπελλο.  Στο Λιγκ Καπ δεν έχουν παίξει ποτέ ενώ για το Πρωτάθλημα η Μπάρνσλει έχει δύο ισοπαλίες με 1-1.

Εκτίμηση:  Το ματς δεν είναι ξεκάθαρος άσος. Καλύτερη επιλογή τα 2-3

(Visited 191 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x