ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020 : Ρωσία- Δανία

Euro2020 :  Ρωσία- Δανία
Spread the love

Στην Κοπεγχάγη η Ρωσία φιλοξενείται από την Δανία στο φινάλε του 2ου ομίλου με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο την νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης ως 3οι σε αντίθεση με το συγκρότημα του Τσερτσέσοβ που βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα.

 

Οι Ρώσοι επικράτησαν των Φιλανδών με το πολύ ωραίο γκολ του Μιραντσούκ της Αταλάντα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και έτσι με 3 βαθμούς ήδη στο σακούλι τους δεν θα τους χαλούσε και μια ισοπαλία στο Πάρκεν Παρκ για να σφραγίσουν ακόμη και ως 2οι πίσω από το Βέλγιο την πρόκριση τους στα νοκ άουτ.

Ο Τσερτσέσοβ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του λαβωμένου Μάριο Φερνάντεζ και την θέση του θα πάρει ο Καραβάεβ της Ζενίτ.

Από εκεί και πέρα στο σφιχτό «4-5-1» βοήθειες στον Τζιούμπα θα δίνει στην επίθεση ο Μιραντσούκ.

Η Δανία σε ένα ματς με έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού ήταν το 1ο στο Πάρκεν μετά το σοβαρό περιστατικό που παραλίγο να στοιχήσει την ζωή του Κριστιάν Έρικσεν «λύγισε» από το Βέλγιο με 2-1.

Πολύ καλή στο α΄ μέρος προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Πόουλσεν στο 2ο λεπτό ( τραγικό λάθος από τον Ντεναγιέρ) και θα μπορούσε να πάει στην ανάπαυλα με μεγαλύτερο σκορ.

Στην επανάληψη «μίλησε» η ποιότητα του Ντε Μπρούινε ο οποίος με μια ασίστ και ένα γκολ… υπέγραψε φαρδιά , πλατιά την νίκη για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Δεν αλλάζει το «3-4-3» με τον Ντιλένι και τον Χόιμπεργκ στον άξονα ενώ η τριπλέτα μπροστά θα απαρτίζεται από τον Μπρέιθγουέιντ, τον Πόουλσεν και τον Γιόνας Βιντ.

Οι: Κρίστενσεν, Κίερ και ο Βέστεργκαρντ στα μετόπισθεν μπροστά από τον Σμάιχελ με τους: Μέλε- Βας στα άκρα.

 

Προϊστορία: Το 2012 ήλθαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες σε φιλικό ματς και η Ρωσία είχε κερδίσει με 2-0.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,85 αν και η Δανία μου αρέσει αλλά η απόδοση του 1,75 είναι χαμηλή για να δεδομένα του ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x