ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Κοριτίμπα  

Βραζιλία Β΄: Κονφιάνσα – Κοριτίμπα  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Κονφιάνσα στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Κοριτίμπα με νίκη όχι μόνο θα διατηρήσει την 2η θέση, αλλά πολύ πιθανό να μειώσει την απόσταση της με την κορυφή, ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου Ναούτικο στην έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας.

Τέσσερις βαθμοί για την Κονφιάνσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς μετά το 1-0 φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, η ομάδα του Αρακαζού απέσπασε λευκή ισοπαλία την Παρασκευή  που μας πέρασε στην έδρα της Οπεράριο. Κυρίαρχος και με σημαντικές ευκαιρίες η Οπεράριο στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο πάντως η Κονφιάνσα βγήκε από το καβούκι της και ανέβηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αγγίζοντας δύο φορές το 1-0, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα. Δύο νίκες (Κρουζέιρο 3-1, Βίλα Νόβα 1-0) και μία ισοπαλία (Μπραζίλ Πελότας 1-1) για την Κονφιάνσα, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο Αρακαζού, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Κοριτίμπα, μάλιστα με μηδέν παθητικό, η οποία μετά το 1-0 αρχικά στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Βίλα Νόβα, το εντός 1-0 με την Βιτόρια και το 2-0 της Παρασκευής που μας πέρασε στην Καμπίνας με την Γκουαρανί, σκαρφάλωσε αθόρυβα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερις επίσης οι βαθμοί που την χωρίζουν από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ναούτικο, σημειώνοντας όμως πως έχει και ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Ρεσίφε. Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Κοριτίμπα στο ματς στην έδρα της Γκουαρανί, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να έχει σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο την «τιμώρησε» με την κεφαλιά του Λουσιάνο Καστάν στο είκοσι και το κοντινό πλασέ του Λέο Γκαμάλιο δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Δύο νίκες (Βίλα Νόβα 1-0, Γκουαρανί 2-0) και μία ήττα (Μποταφόγκο 0-2) για την Κοριτίμπα, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κονφιάνσα.

Μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος που ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα η Κονφιάνσα, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική ή κυνική αν προτιμάτε το τελευταίο διάστημα η Κοριτίμπα, ικανή να φτάσει σε ένα ακόμα «επαγγελματικό» τρίποντο, με την τιμή του «διπλού» να αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 24 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x