Spread the love

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε, με την Εθνική μας να κοντράρεται με τον Καναδά για την πρώτη αγωνιστική του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτώρια.

Ο Καναδάς ΦΥΣΙΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί, όμως για κάποιο λόγο θεωρώ πως η Εθνική μας θα είναι ανταγωνιστική και δεν θα χάσει με κάτω τα χέρια, όσο δύσκολο και αν είναι το ματς που θα έχει μπροστά της.

Οι Καναδοί είναι ομάδα αθλητική και γρήγορη, με πολλούς NBAers και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην Εθνική μας ομάδα. Από την άλλη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πιάσει στην άμυνα, θα τρέξει και θα σουτάρει πολλά τρίποντα.

Αρκετά όμως με την ανάλυση. Πάμε να παίξουμε στοίχημα!

Η πρώτη μας πρόταση θα είναι το +10,5 του Καναδά, το οποίο το βρίσκεται σε απόδοση 2.01 και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Πρόταση Ελλάδα +10,5 με απόδοση 2.01

Πάμε στα ειδικά τώρα. Ο Κώστας Σλούκας είναι σταθερά ένας παίκτης από τον οποίο ο Ρικ Πιτίνο περιμένει πολλά. Θα παίξει πενταδάτος μαζί με τον Καλάθη όπως όλα δείχνουν και θα έχει πάνω του δημιουργικό και εκτελεστικό ρόλο, οπότε το  over 4,5 ασίστ είναι μια εξαιρετική περίπτωση.

Σλούκας Over 4,5 ασίστ με απόδοση 1.90

Τέλος, πάμε στον Καναδά και τον Άντριου Ουίγκινς. Ο σταρ των Ουόριορς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και απέναντι στην Ελλάδα, ενώ μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τον παίκτη ηγέτη των Καναδών. Έτσι το Over 15,5 πόντοι δεν είναι κάτι απλησίαστο.

Πρόταση Ουίγκινς Over 15,5 πόντοι με απόδοση 1.85

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x