ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βάσκο  – Σαμπάιο Κορέια  

Βραζιλία Β΄: Βάσκο  – Σαμπάιο Κορέια  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο Ρίο, με την Βάσκο να ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που με τρίποντο η 3η στον πίνακα Σαμπάιο Κορέια, πολύ πιθανό, ανάλογα φυσικά και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να βρεθεί στην κορυφή.

Αγχωτικό 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Κονφιάνσα, βλέποντας την Βάσκο να πηγαίνει από εντός έδρας τρίποντο σε ήττα μακριά από το γήπεδο της και αντίστροφα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, 3-0 νωρίτερα φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, 1-2 στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο, εντός 2-1 σε βάρος της νεοφώτιστης Μπρούσκε, ενώ 0-1 στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς. To εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Ματέους στο δέκατο πέμπτο λεπτό, αυτό που έκανε την διαφορά στο ματς με την Κονφιάνσα, στο οποίο πάντως υπήρχαν στην συνέχεια ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο η Βάσκο κινδύνεψε να «τιμωρηθεί» από την στιγμή που όσο περνούσε η ώρα αδυνατούσε να βρει ένα δεύτερο γκολ. Τρεις νίκες και δύο ήττες για την Βάσκο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο Ρίο, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Λοντρίνα, με την Σαμπάιο Κορέια να πανηγυρίζει το τρίτο της συνεχόμενο τρίποντο, παραμένοντας ταυτόχρονα αήττητη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Είχαν προηγηθεί, το εντός 3-1 με την Κονφιάνσα, ενώ μηδέν παθητικό στην συνέχεια, με λευκή ισοπαλία στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρούσκε, 2-0 φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο και επικράτηση με το ίδιο σκορ στο Μπελέμ σε βάρος της τοπικής Ρέμο. Άξιο αναφοράς επίσης για την ομάδα του Σάο Λουίς του Μαρανιάο, πως έχει με διαφορά την καλύτερη αμυντική γραμμή, τουλάχιστον προς ώρας, στην κατηγορία, καθώς έχει παθητικό μόλις δύο τερμάτων. Το πρώτο εξ αυτών το δέχθηκε στη μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα, στο 0-1 στην έδρα της Οπεράριο και το δεύτερο στο εντός 3-1 που προαναφέρθηκε με την Κονφιάνσα. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Σαμπάιο Κορέια, σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ελοΐρ.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 τόσο το 2014 όσο και το 2016, στις δύο μονομαχίες της Βάσκο στο Ρίο την τελευταία δεκαετία με την Σαμπάιο Κορέια.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το κίνητρο της Βάσκο να ανακάμψει βαθμολογικά, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η σκληροτράχηλη Σαμπάιο Κορέια, η οποία δέχεται γκολ με αίτηση.

Εκτίμηση:  1

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x