ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Spread the love

Στο «Αλφρέντο Τζακόνι» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας τη νεοφώτιστη Ζουβεντούδε, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 13η θέση με 12 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 9η στον βαθμολογικό πίνακα, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Έξι βαθμοί για την Ζουβεντούδε στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, με χαρακτηριστικό, πως επικράτησε στα δύο πρώτα ματς στο γήπεδο της, 1-0 της πρωταθλήτριας Φλαμένγκο και 2-0 της ουραγού Γκρέμιο, ενώ ηττήθηκε σε ισάριθμα μακριά από αυτό, με 0-2 από την Σεαρά και 0-1 μεσοβδόμαδα στο Σαλβαντόρ από την τοπική Μπαΐα. Ανύπαρκτη η Ζουβεντούδε για ογδόντα λεπτά στο ματς στην έδρα της Μπαΐα, στο οποίο προτίμησε να παίξει αποκλειστικά για τον ένα βαθμό και στο οποίο το «πλήρωσε» τελικά στο ογδόντα, χρονικό σημείο που η αντίπαλος της άνοιξε το σκορ. Παρόλα αυτά, λίγο έλειψε να φύγει από το Σαλβαντόρ με περισσότερα από ότι βάσει εικόνας δικαιούταν, καθώς είχε στις καθυστερήσεις μια σπουδαία ευκαιρία και ένα δοκάρι. Τρεις νίκες και δύο ήττες για την Ζουβεντούδε, σε πέντε ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις βαθμοί για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με 1-0 αρχικά στο Πόρτο Αλέγκρε σε βάρος της ουραγού Γκρέμιο, αποτέλεσμα πάντως που πέταξε στην συνέχεια στα σκουπίδια, καθώς έμεινε στο 1-1 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε. Το θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας, το μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας, καθώς βρίσκεται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο νίκες και ισάριθμες ήττες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 2-2 το 2018, στα πλαίσια τότε του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετίας με γηπεδούχο την Ζουβεντούδε.

Λεπτές οι ισορροπίες στην συγκεκριμένη αναμέτρησης, καθώς ο παράγοντας έδρα ισοσκελίζει το καλύτερο momentum των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x