ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ρεντίστας – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο   

Ουρουγουάη: Ρεντίστας – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο   
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Ουρουγουάης, βρίσκοντας την Ρεντίστας, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση με 11 βαθμούς και τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο στην 4η με οκτώ περισσότερους και με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στην 2η και το -1 από την πρωτοπόρο Πλάσα Κολόνια.

Επτά βαθμοί για την αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές Ρεντίστας, η οποία βελτίωσε την βαθμολογική της εικόνα, μετά το 1-0 αρχικά στην έδρα της ουραγού του Απερτούρα, Βίγια Εσπανιόλα, το 1-1 ακολούθως φιλοξενώντας τη «μεγάλη» Νασιονάλ και το εκτός 1-0 της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της νεοφώτιστης Σερίτο. Χαρακτηριστικό πάντως, πως από τους 11 βαθμούς που έχει στο Απερτούρα, μόλις ένας έχει προέρθει στο γήπεδο της, στο οποίο δεν έχει νίκη ακόμα σε πέντε συνολικά ματς (0-1-4), σε σχέση με τους 10 και το αήττητο μακριά από αυτό (3-1-0). Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-1 για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Γουόντερερς, βλέποντας την ομάδα του 39χρονου Χόρζε Μπάβα όχι μόνο να πραγματοποιεί την ανατροπή, αλλά να διατηρεί ταυτόχρονα το απόλυτο σε τέσσερα ματς στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε». Πίσω στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46΄), με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο όμως να ισοφαρίζει αρχικά με τον Βιέγκα στο εβδομήντα και να γυρίζει το ματς με τον Φιγκουερέδο τέσσερα λεπτά αργότερα. Στην 4η θέση επίσης, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, αλλά με ένα ματς λιγότερο, έχοντας την ευκαιρία με νίκη σήμερα, να βάλει πλάτη την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο και τη Νασιονάλ και να βρεθεί στην 2η και στο -1 όπως προαναφέρθηκε από την πρωτοπόρο Πλάσα Κολόνια. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, σε πέντε ματς στο Απερτούρα μακριά από το «Εστάντιο Μπελβεντέρε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ρεντίστας, δύο για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Επιλογή μου το «διπλό», εκτιμώντας πως η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο θα βρει τον τρόπο να πάρει το τρίποντο που θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, σε μία έδρα μάλιστα που δεν φοβίζει.

Εκτίμηση:  2

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x