ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Σαμπάιο Κορέια  

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Σαμπάιο Κορέια  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, με την τοπική Γκουαρανί στην 3η θέση με 22 βαθμούς, τρεις περισσότερους, από την 6η στον βαθμολογικό πίνακα Σαμπάιο Κορέια.

Τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα για την Γκουαρανί, με την ομάδα της Καμπίνας πλέον στην 3η θέση και το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ναούτικο, με χαρακτηριστικό μάλιστα, πως δύο εξ αυτών είναι με σκορ 4-1 και τα υπόλοιπα με 1-0. Πιο συγκεκριμένα, εντός 4-1 αρχικά σε βάρος της νεοφώτιστης Μπρούσκε, 1-0 ακολούθως στην έδρα της Λοντρίνα, 1-0 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, ενώ 4-1 εκτός την προηγούμενη αγωνιστική στη μονομαχία της με την Κονφιάνσα. Πιο απειλητική η Κονφιάνσα στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, με την Γκουαρανί όμως να την «τιμωρεί» στις δυο φορές που πέρασε την σέντρα, με ισάριθμα πλασέ τον Ρέτζις και Ματέους Νταβό, στο εικοστό τέταρτο και το τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Το ίδιο κυνική η Γκουαρανί και στην επανάληψη, με το 3-0 με κεφαλιά του Πάμπλο στο εξήντα πέντε και το 4-0 με διαγώνιο, εντός περιοχής σουτ του Αλανζίνιο, στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό, με το γκολ της τιμής ακολούθως από τους γηπεδούχους στο ογδόντα έξι. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Γκουαρανί, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 2-3 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Κοριτίμπα, με θετικό πάντως για την Σαμπάιο Κορέια, πως ενώ «υποχώρησε» στην 6η θέση, δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Κοριτίμπα στη μεταξύ τους κόντρα στο τριάντα οκτώ, με την Σαμπάιο Κορέια όμως να μπαίνει και πάλι στο ματς στο τεσσαρακοστό τρίτο λεπτό, χρονικό σημείο όπου ο Φερέιρα μείωσε με σουτ από το ύψος περίπου του πέναλτι σε 1-2. Πέναλτι στην συνέχεια για την Κοριτίμπα στο πενήντα οκτώ και τέλος ουσιαστικά στο ματς με το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων, με το μόνο που κατάφερε η Σαμπάιο Κορέια, απλά να μειώσει με τον ίδιο τρόπο σε 2-3, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά για φέτος, όπου η Σαμπάιο Κορέια έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο της. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε έξι εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Γκουαρανί το 2018, ενώ 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, στις δύο φορές που η ομάδα της Καμπίνας φιλοξένησε την τελευταία δεκαετία την Σαμπάιο Κορέια.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, τον κυνισμό της Γκουαρανί, αλλά και στο ότι η Σαμπάιο Κορέια χάνει αρκετή από την δύναμη της όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

 

 

   

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x