ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – CSA

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – CSA
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ενζενιάο» του Ρίο, καθώς τόσο η 12η στον βαθμολογικό πίνακα Μποταφόγκο όσο και η 11η CSA, θα ψάξουν για το δεύτερο τους συνεχόμενο τρίποντο, που θα τους δώσει την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση που τις χωρίζει από την πρώτη τετράδα.

Πολύτιμο βαθμολογικά 1-0 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της ουραγού Κονφιάνσα, με το οποίο η Μποταφόγκο όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Με νέο τρίποντο μάλιστα στο σημερινό ματς με την CSA θα μπορούμε να πούμε πως θα υπάρχει και αλλαγή στόχων, καθώς θα μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα ή την 4η αν προτιμάτε στον βαθμολογικό πίνακα, Γκοϊάς. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για τη Μποταφόγκο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Ενζενιάο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Ουαρλέι.

Δραματικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, περνώντας στην άλλη πλευρά, αλλά πολύτιμο βαθμολογικά 2-1 για την CSA φιλοξενώντας το Σάββατο την Βιτόρια, καθώς η ομάδα του Μασεϊό όχι μόνο παρέμεινε αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά και γιατί βρέθηκε ταυτόχρονα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο εβδομήντα τέσσερα, «απάντηση» στην συνέχεια από την Βιτόρια από πέναλτι στο ογδόντα, με τον Λουκάο όμως να δίνει τη λύση για την CSA στην εκπνοή του ματς (90΄), αλλά και την ευκαιρία στην CSA με νέο τρίποντο σήμερα να βρεθεί στο -2 από την πρώτη τετράδα. Δύο νίκες και τρεις ήττες για την CSA, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για τη Μποταφόγκο το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την CSA.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας να μπλέξω με σημείο σε μονομαχία δύο απρόβλεπτων και ταυτόχρονα σχεδόν ισάξιων ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x