ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλ. Γκοϊανιένσε   

Κύπελλο Βραζιλίας: Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλ. Γκοϊανιένσε   
Spread the love

Στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» της πόλης Κοριτίμπα, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Ατλέτικο Παραναένσε και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, για την φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Γκοϊανία.

Να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Πρόκριση σε βάρος της 2ης κατηγορίας Αβαΐ στον προηγούμενο γύρο για την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία μετά το 1-1 με την αντίπαλο της στην πρώτη μονομαχία τους στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις, επικράτησε 1-0 στον επαναληπτικό στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα». Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 2-1 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Ιντερνασιονάλ, με το οποίο ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Μπραζιλεϊράο, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο από τις ομάδες της πρώτης τετράδας.

Στην άλλη πλευρά, επιτυχία σίγουρα για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε η πρόκριση σε βάρος της «μεγάλης» Κορίνθιανς, καθώς η ομάδα της Γκοϊανίας «καθάρισε» ουσιαστικά με το 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της, σκορ που υπερασπίστηκε στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο γήπεδο της (0-0). Επιτυχία επίσης, το 1-0 της Κυριακής για το πρωτάθλημα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο σε βάρος της Σάντος, με το οποίο βρέθηκε στην 8η θέση του Μπραζιλεϊράο και στο -3 από την πρώτη εξάδα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, προσθέτοντας και το 2-1 του φετινού πρωταθλήματος, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Ένα επίπεδο παραπάνω η φετινή Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε σχέση φυσικά με προηγούμενα χρόνια, αλλά και ομάδα που μπορεί να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» η Ατλέτικο Παραναένσε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x