ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Κονφιάνσα  

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Κονφιάνσα  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας, με την Πόντε Πρέτα στην 16η θέση και το +3 τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και την 1στον βαθμολογικό πίνακα, σημερινή της αντίπαλο.

Σπουδαίο και ταυτόχρονα δραματικό 2-1 για την Πόντε Πρέτα την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με τη Λοντρίνα, με το οποίο η ομάδα της Καμπίνας όχι μόνο πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Μπροστά στο σκορ η Λοντρίνα στο τριάντα, με άμεση όμως την «απάντηση» της Πόντε Πρέτα (39΄), η οποία κατάφερε μάλιστα να πραγματοποιήσει την ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 0-2 φιλοξενώντας την CSA, βλέποντας την Κονφιάνσα να επιστρέφει στη μιζέρια και στην επικίνδυνη ζώνη. Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο πέταξε στα σκουπίδια ουσιαστικά την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Ναούτικο. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κονφιάνσα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Πόντε Πρέτα στο ματς του περσινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κονφιάνσα.

Ομάδα έδρας η Πόντε Πρέτα, καθώς δεν έχει ακόμα τρίποντο μακριά από το «Μοϊσές Λουκαρέλι», με δεδομένο πως θα έχει «σημαδέψει» το ματς με την Κονφιάνσα για ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x