ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εκουαδόρ: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Άουκας

Εκουαδόρ: Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Άουκας
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε να ψάχνει την τέταρτη της νίκη στις ισάριθμες αγωνιστικές του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, έχοντας απέναντι πάντως ένα αντίπαλο που έχει μόνο ισοπαλίες.

Δύο ομάδες με το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, με αυτές να είναι η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε και η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. Επικράτηση με 3-2 για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Ορένσε, πραγματοποιώντας στο ενενήντα την ανατροπή, εντός 4-0 στην συνέχεια σε βάρος της Μακαρά, ενώ 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μουσούκ Ρούνα με σκόρερ δις τον Αργεντινό επιθετικό Μπάουμαν (15΄, 82΄πεν.). Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα από τη Μπραγκαντίνο, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το 0-2 της πρώτης μονομαχίας τους στο Εκουαδόρ, καθώς στον επαναληπτικό στην Βραζιλία πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1.

Στην άλλη πλευρά, μόνο ισοπαλίες όπως προαναφέρθηκε για την Άουκας, με εντός 1-1 στην πρεμιέρα με τη Μουσούκ Ρούνα, 2-2 ακολούθως στην έδρα της «μεγάλης» Εμελέκ, ενώ λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ορένσε. Εκτός συνόρων, στην 3η θέση του 4ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας φυσικά τον αποκλεισμό, καθώς είχε μεγάλη απόσταση αγωνιστικά τόσο από τη νικήτρια του γκρουπ Ατλέτικο Παραναένσε (Βραζιλία) όσο και τη Μελγκάρ (Περού), που τερμάτισε 2η, βάζοντας πλάτη μόνο τη Μετροπολιτάνος (Βενεζουέλα).

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, μία για την Άουκας και τέσσερις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Μπάνκο Γκουαγιακίλ».

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα αλλά και το κίνητρο κορυφής της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε. Επιπλέον, τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για την Άουκας, αλλά μόνο επιτυχία δεν είναι αυτές στην έδρα της με τη Μουσούκ Ρούνα και την Ορένσε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x