ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Ντέγκερφορς – Χάκεν  

Σουηδία: Ντέγκερφορς – Χάκεν  
Spread the love

Χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η νεοφώτιστη Ντέγκερφορς, η οποία έχει μπλέξει πλέον σε περιπέτειες, ενώ με «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η Χάκεν.

Σε ρηχά νερά η Ντέγκερφορς την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Έλφσμποργκ, σε ένα ματς στο οποίο το 0-3 για την αντίπαλο της διαμορφώθηκε στο τεσσαρακοστό ένατο λεπτό και στο οποίο το τελικό σκορ είναι για αυτή κολακευτικό. Ένας μόλις βαθμός όπως προαναφέρθηκε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας προηγηθεί για τη Ντέγκερφορς, το εκτός 1-5 από την Χάμαρμπι, το βαρύ 0-5 φιλοξενώντας τη Μάλμε, το 0-2 στην έδρα της Σίριους και το εντός 1-1 με την Βάρμπεργκ. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Ντέγκερφορς, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Έκροθ.

Στον αντίποδα, επιβλητικό 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την προβληματική Έστερσουντ, με την Χάκεν να «ξεμπουκώνει», καθώς βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και για πολλά τέρματα, από την στιγμή που απέναντι υπήρχε η ουραγός της κατηγορίας. Είχαν προηγηθεί, το 1-2 του πρωταθλήματος στην έδρα της Τζουγκάρντεν και ο αποκλεισμός από την Αμπερντίν στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League (1-5, 2-0). Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Χάκεν, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ντέγκερφορς.

Το αρνητικό σερί της ευάλωτης αμυντικά Ντέγκερφορς εκ πρώτης όψεως δείχνει «διπλό». Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, καθώς η Χάκεν παραμένει απρόβλεπτη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική δεν «σκότωσε» κάποιο θηρίο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x