ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Γουέστ Μπρόμιτς- Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας:  Γουέστ Μπρόμιτς- Άρσεναλ
Spread the love

H Γουέστ Μπρόμιτς με τον “αέρα” των συνεχόμενων νικών που έχει πετύχει στην εκκίνηση της Championship υποδέχεται την ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη Άρσεναλ που ψάχνει την “παρθενική” της νίκη από την εκκίνηση σαιζόν μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στην φετινή Premier League.

Οι Baggies του Ίσμαελ προέρχονται από το εύκολο 3-1 επί της Μπλάκμπερν διευρύνοντας έτσι το αήττητο ρεκόρ τους στα τέσσερα ματς εκ των οποίων οι τρεις είναι νίκες και η μια ισοπαλία.

Δυνατό ξεκίνημα για μια ομάδα που διαθέτει ανταγωνιστικό ρόστερ και έχει ξεκάθαρα στόχο την άμεση επιστροφή της απευθείας στα σαλόνια της Premier League.

Οι 10 βαθμοί στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους αυτό ακριβώς σηματοδοτεί έχοντας μάλιστα σκοράρει 9 γκολ δηλαδή τουλάχιστον δυο γκολ μέσο όρο ανά 90λεπτο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πλην του Μάθιου Κλάρκ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους.

Οι “κανονιέρηδες” για 3η φορά μόλις στην ιστορία τους έχουν ξεκινήσει με 2/2 ήττες στην έναρξη της Premier League.

Μετά την ήττα με 2-0 από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ ήλθε και ο Λουκάκου την περασμένη αγωνιστική να τους …σκοτώσει με την Τσέλσι να κερδίζει με το ίδιο σκορ στο υποτιθέμενο Λονδρέζικο ντέρμπι.

Την Κυριακή τους περιμένει η Μ.Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Αρτέτα που ξόδεψε 150 εκ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι να βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Παραμένουν πολλές και σημαντικές οι απουσίες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω Covid19 αφού οι: Γκάμπριελ, Μπεν Γουάιτ, Λακαζέτ, Μπεγερίν, Τόμας , Τίρνεϊ και ο Μαρτινέλι είναι εκτός.

Προϊστορία: 33-29-66. Στο πιο πρόσφατο ταξίδι τους στο Hawthorns οι Λονδρέζοι είχαν κερδίσει με 4-0 τον Ιανουάριο του 2021.

* Δεν ξέρω αν θα κάνει restart η Άρσεναλ απόψε για αυτό θα ποντάρω στο Goal στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x