ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Πλέι οφ: Σαχτάρ – Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ Πλέι οφ:  Σαχτάρ – Μονακό
Spread the love

Στο Χάρκοβο η Σαχτάρ υποδέχεται την Μονακό έχοντας κερδίσει με 1-0 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Πριγκιπάτο πριν από μια εβδομάδα και με αυτό το προβάδισμα θα επιδιώξει να πετύχει την πρόκριση της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί θα επιδιώξουν να μπούνε σε όμιλο για 5η φορά στην ιστορία τους έχοντας ξεπεράσει νωρίτερα σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Γκενκ με συνολικό σκορ: 4-2.

Στο πρώτο παιχνίδι τους στο Πριγκιπάτο ήταν αρκετά τυχεροί που κέρδισαν χάρη σε ένα ωραίο γκολ του Πεντρίνιο αφού οι Μονεγάσκοι είχαν 16 φάσεις στην εστία τους έναντι μόλις έξι για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

Ωστόσο με 7/8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σαιζόν είναι δεδομένο πως έχουν το momentum μαζί τους.

Κομπλέ αποστολή για τον Ιταλό τεχνικό αφού ο Βραζιλιάνος μέσος Μεικόν και ο 18χρονος Σάντακοφ είναι διαθέσιμοι ενώ την ίδια ώρα επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και οι: Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον και ο Λασίνα Τραορέ που δεν έπαιξαν για να πάρουν τις σχετικές ανάσες στο εύκολο 3-0 επί της Τσερνομόρετς.

Η Μονακό μπορεί να προκρίθηκε στα πλέι οφ με ένα εύκολο συνολικό 5-1 επί της Σπάρτα Πράγας στον προηγούμενο γύρο αλλά στην εκκίνηση του Γαλλικού πρωταθλήματος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρσι κόντραρε στα ίσια την Παρί και την πρωταθλήτρια Λιλ σε ένα μεγάλο κομμάτι του Σαμπιονά.

Μετά και την πρόσφατη εντός έδρας ήττα της με 2-0 από την Λανς έχει μείνει δίχως νίκη στα τρία πρώτα της παιχνίδια στην κατηγορία με μόλις έναν κερδισμένο βαθμό από την ισοπαλία που παραχώρησε στην Ναντ (1-1) στην πρεμιέρα.

Επιστρέφουν οι: Μαριπάν- Φοφανά στο αρχικό σχήμα απόψε όπως και οι: Γκέλσον Μαρτίνς- Κέβιν Φόλαντ.

Προϊστορία: Το μακρινό 1979/80 είχε ταξιδέψει για τελευταία και μοναδική φορά η Μονακό στην Ουκρανία και είχε χάσει τότε με 2-1 για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

* Δύσκολο έργο έχει η Μονακό που καλείται να κερδίσει για να έχει ελπίδες πρόκρισης μέσα στο Χάρκοβο απέναντι σε μια πιο έτοιμη και έμπειρη ομάδα.

Δεν ρισκάρω με σημείο αλλά μονάχα στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,98.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x