ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρσενάλ – Ντεφένσα

Αργεντινή: Αρσενάλ – Ντεφένσα
Spread the love

Στο «Χούλιο Ουμπέρτο Γκροντόνα» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αρσενάλ ουραγό στη Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή που η Ντεφένσα θέλει όχι μόνο να πανηγυρίσει το πρώτο της «διπλό», αλλά και να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Τρεις συνεχόμενες ήττες και χωρίς τρίποντο γενικότερα για πέντε αγωνιστικές, με την Αρσενάλ να βρίσκεται πλέον ουραγός στη Λίγκα Προφεσιονάλ, μετά το βαρύ 0-4 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Ροζάριο Σεντράλ. Με άμυνα που έμοιαζε με ελβετικό τυρί η Αρσενάλ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Ροζάριο Σεντράλ, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν και τα τέσσερα τέρματα τους μέχρι το τριακοστό τρίτο λεπτό. Ευχαριστημένη μάλιστα στην συνέχεια η Αρσενάλ που το σκορ δεν πήρε διαστάσεις, ειδικά από την στιγμή που έπαιζε στο τελευταίο εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο, κυρίως λόγω της αστοχίας της Ροζάριο Σεντράλ. Μία νίκη (Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-0), δύο ισοπαλίες (Σαν Λορέντζο 1-1, Πατρονάτο 2-2) και μία ήττα (Ράσινγκ 0-3) για την Αρσενάλ, σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ορτίς.

Στον αντίποδα, 2-0 φιλοξενώντας τη Νιούελς, με τη Ντεφένσα να βελτιώνει την βαθμολογική της εικόνα, καθώς βρίσκεται πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Νιούελς, με τη Ντεφένσα όμως πιο αποτελεσματική, με το 1-0 στο πεντηκοστό έβδομο και το 2-0 στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό. Δύο λευκές ισοπαλίες, με την Βέλεζ και την Ιντεπεντιέντε ισάριθμες ήττες (Ουρακάν 1-2, Αλντοσίβι 0-1) για τη Ντεφένσα, σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Αρσενάλ το 2015 και 0-0 το 2016, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεφένσα.

Η αλλαγή προπονητή δεν φαίνεται να άλλαξε την κατάσταση που υπάρχει στην πιεσμένη και ευάλωτη αμυντικά Αρσενάλ, καθώς με τον Νταμόντε στο τιμόνι της έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και συντελεστή τερμάτων 0-7. Απρόβλεπτη βέβαια και χωρίς τρίποντο μακριά από το γήπεδο της η Ντεφένσα, αλλά σίγουρα με λιγότερα προβλήματα από τους γηπεδούχους, με το σημερινό ματς να δείχνει ιδανικό για να σπάσει το ρόδι μακριά από το «Τίτο Τοματζέλο».

Εκτίμηση:  2

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x