ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ταγέρες – Εστουδιάντες   

Αργεντινή: Ταγέρες – Εστουδιάντες   
Spread the love

Το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται χρονικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Ταγέρες και την ισόβαθμη της Εστουδιάντες να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Λίγκα Προφεσιονάλ για την Ταγέρες, μετά και το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τις οποίες η ομάδα της Κόρδοβα ανέβηκε αθόρυβα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 1-0 σε βάρος της Μπάνφιλντ, το 2-0 φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο και το 2-1 στην Σάντα Φε και τη μονομαχία της με την τοπική Ουνιόν, με την Ταγέρες με προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς με την Αρχεντίνος στο πενήντα πέντε, κρατώντας στην συνέχεια το τρίποντο, παρά τη μείωση του σκορ στο ογδόντα τρία. Δύο νίκες (Αρσενάλ 2-0, Σαν Λορέντζο 2-0) και μία ισοπαλία (Μπόκα Τζούνιορς 0-0) για την Ταγέρες, σε τρία ματς στην Κόρδοβα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ανάλογη η πορεία και της Εστουδιάντες, η οποία με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, ανέβηκε στην 3η θέση και έχει κάθε λόγο σήμερα με νέο τρίποντο να αξιώνει κορυφή. Επικράτηση με 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο, με σκόρερ τον Πασκίνι στο έντεκα και τον Πελεγκρίνι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας προηγηθεί, το εντός 4-0 με την Αρσενάλ, το 2-1 στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, το 1-0 στη Λα Πλάτα με τη Μπόκα Τζούνιορς και το εκτός 1-1 με τη Μπάνφιλντ. Δύο νίκες (Σαρμιέντο 3-0, Σεντράλ Κόρδοβα 2-1), μία ισοπαλία (Μπάνφιλντ 1-1) και μία ήττα (Νιούελς 2-4) για την Εστουδιάντες, σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Εστουδιάντες το 2017, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ταγέρες.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά, ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x