ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Αρχεντίνος Τζούνιορς     

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Αρχεντίνος Τζούνιορς     
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Εστουδιάντες σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή και τις Ταγέρες και Λανούς.

Αήττητο πέντε αγωνιστικών για την Εστουδιάντες πριν το ματς της περασμένης εβδομάδας στην Κόρδοβα με την τοπική Ταγέρες, εκεί όμως όπου το σερί αυτό πήρε τέλος, καθώς η ομάδα της Λα Πλάτα γνώρισε την ήττα από την αντίπαλο της με 0-2. Πιο απειλητική η Εστουδιάντες στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ταγέρες, στο οποίο πάντως όχι μόνο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά «τιμωρήθηκε» και από τους γηπεδούχους, στη μοναδική τους αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο εικοστό όγδοο λεπτό. Πιο απειλητική μάλιστα η Εστουδιάντες και στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου, με το 0-2 όμως από την Ταγέρες στο εξηκοστό πρώτο λεπτό να βάζει τέλος ουσιαστικά στο ματς, καθώς η απογοητευμένη από την παραπάνω εξέλιξη ομάδα της Λα Πλάτα πέταξε λευκή πετσέτα. Τρεις νίκες (Αρσενάλ 4-0, Μπόκα Τζούνιορς 1-0, Σαν Λορέντζο 2-0) και μία ήττα (Ιντεπεντιέντε 0-1) για την Εστουδιάντες, σε τέσσερα ματς στη Λα Πλάτα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τα «κόκκινα μικρόβια» στην 15η θέση, μετά το 1-2 αρχικά φιλοξενώντας την πρωτοπόρο της Λίγκα Προφεσιονάλ Ταγέρες και το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σάντα Φε από την τοπική Ουνιόν. Μπροστά στο σκορ η Ουνιόν στο μεταξύ τους ματς από πέναλτι στο τέταρτο μόλις λεπτό, βλέποντας στην συνέχεια την Αρχεντίνος Τζούνιορς να παίρνει τα ηνία του αγώνα, αλλά να μη μπορεί να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σημειώνοντας πως είχε μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι. Μία νίκη (Σαν Λορέντζο 1-0), δύο ισοπαλίες (Ιντεπεντιέντε 0-0, Μπόκα Τζούνιορς 1-1) και ισάριθμες ήττες (Αρσενάλ 0-1, Ουνιόν 0-1) για την Αρχεντίνος, σε πέντε ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Εστουδιάντες, μία για την Αρχεντίνος Τζούνιορς και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Λα Πλάτα.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την αποτελεσματικότητα της Εστουδιάντες στη Λα Πλάτα, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η αξιόμαχη Αρχεντίνος.

Εκτίμηση:  1

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x