ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Λέστερ- Νάπολι ( 3ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Λέστερ- Νάπολι ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Νάπολι σε ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της βραδιάς με τις “Αλεπούδες” να θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη από την περσινή που έφτασαν μέχρι τους “32” του θεσμού και τους Ναπολιτάνους να μπαίνουν στο ματς με τον “αέρα” που τους δίνει το 3/3 στην εκκίνηση του Καμπιονάτο.

Οι Κυπελλούχοι Αγγλίας δεν έδωσαν προκριματικά το καλοκαίρι αφού κατέκτησαν το FA Cup στην χώρα τους και στην εκκίνηση της σαιζόν έχουν φέρει ανάμεικτα αποτελέσματα.

Αρχικά κέρδισαν το Community Shield απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Μ.Σίτι (1-0) ενώ στην Premier League μετράνε 2-0-2 με πιο πρόσφατη την ήττα εντός έδρας από τους “πολίτες” χάρη στο γκολ του Μπερνάτο Σίλβα στα μισά της επανάληψης.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είδε την ομάδα του πέρσι σε back to back σαιζόν να χάνει την πρώτη 4άδα και την συμμετοχή της στο Champions League πάλι στο φινάλε αλλά εντούτοις πέρασε από τον όμιλο για να αποκλεισθεί στην συνέχεια από την Σλάβια Πράγας.

Αναμενόμενο και όχι ριζικό rotation από τον Μπρένταν Ρότζερς με τους: Γουέσλεϊ Φονφανά, Τζέιμς Τζάστιν και τον Μεντί να παραμένουν εκτός αλλά στον αντίποδα οι: Τζόνι Έβανς – Αγιόθε Πέρεθ είναι ξανά διαθέσιμοι.

Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν με 2-1 της Γιουβέντους πραγματοποιώντας μάλιστα πειστική εμφάνιση με αποτέλεσμα το κλίμα στην ομάδα να είναι πολύ καλό και οι τιφόζι στα … ουράνια.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι -που κυνηγάει το ρεκόρ του Ράφα Μπενίτεθ με 4/4 νίκες στην εκκίνηση του Καμπιονάτο το 2013/14 – θέλει η ομάδα του να κρατήσει το ίδιο momentum και δεν είναι υποχρεωμένος να προβεί σε ριζικό rotation αφού για το πρωτάθλημα η επόμενη υποχρέωση του είναι την προσεχή Δευτέρα όπου φιλοξενεί την Ουντινέζε.

Πάντως ταξίδεψε στον Ιταλικό Νότο δίχως 7 παίκτες εκ των οποίων οι πιο ηχηρές απουσίες θα είναι οι: Μέρετ, Μέρτενς, Γκουλάμ, Ινσίνιε και Μάριο Ρουί.

Ωστόσο διατηρεί ένα αήττητο 12 σερί αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι 9 είναι νίκες.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για 1η φορά στα Κύπελλα Ευρώπης με την Νάπολι ωστόσο να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη 2ιπλο στο Νησί σε 10 “εξορμήσεις” της έχοντας μάλιστα χάσει τις 8 από αυτές.

* Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι για αυτό και σκέφτομαι σοβαρά να ρισκάρω εδώ με μια πιθανή ισοπαλία στο 3,60 ενώ πιο συντηρητικά θα πήγαινα και με το σύνολο τερμάτων 2-3 στο 2,00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x